INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK - NAPOLI

GENK - NAPOLI // VIDEO Gheorghe Hagi merge să îi facă galerie lui Ianis în Liga Campionilor: „Mă duc să-mi clătesc ochii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 12:27

Ianis Hagi joacă în Liga Campionilor alături de Genk, în această seară, contra celor de la Napoli, pe teren propriu, iar Gheorghe Hagi va fi în tribună să își susțină fiul.

Gică Hagi a vorbit și despre evoluțiile lui Ianis în Belgia și consideră că fotbalul de acolo l-a maturizat pe fostul căpitan al Viitorului. 

„V-am zis că mă mai duc din când în când să-mi clătesc ochii, e bine că Ianis a semnat cu o echipă care joacă în Champions League şi am oportunitatea să mă duc să văd un meci frumos, să văd Napoli, bineînţeles şi Genk, echipa lui. 

E procesul lui de acomodare la un nou fotbal, într-o ţară în care fotbalul e mai competitiv şi e mai greu. Are o perioadă bună, în care cred eu că s-a acomodat, e mult mai matur”, a declarat Gheorghe Hagi.

3 goluri în 7 meciuria înregistrat Ianis Hagi în prima ligă a Belgiei

VEZI ȘI:

GENK - NAPOLI // Carlo Ancelotti, atent înaintea duelului cu Ianis Hagi din Liga Campionilor: „Are un joc spectaculos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
2730473357003603
Florin Dara  •  02 Octombrie 2019, 17:10

Ianis este printre cei mai talentati jucatori romani! *** *** sa nu te bucuri pentru un roman de sl tau cand joaca. Sunt fan Hagi de cand eram copil, fie ca va convine sau nu Ianis va ajunge mai mare ca Gica daca va munci! Traim alte vremuri, alt fotbal! Hai Ianis :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  02 Octombrie 2019, 17:01

simt ca diseara Ianis va da un super-gol, va rupe plasa dinafara careului, vorbim dupa meci.

klauz
klauz  •  02 Octombrie 2019, 16:29

*** de funes trebuie sa se plaseze in spatele bancii lui Genk, sa-i poata spune lui ianis de funes cum sa tina apa la temperatura potrivita si cum sa aiba prosoapele pentru coechipieri la indemna, ca sa fie un waterboy profesionist. Plus cum se lustruieste banca ca lumea, sa straluceasca de curata...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează