INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

George Pușcaș va fi vândut! Anunțul făcut de impresarul atacantului naționalei României

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 17:41

George Pușcaș (23 de ani) a jucat pentru Inter în amicalul cu Juventus, fiind lăsat apoi să plece acasă. „Dacă nu va rămâne, va fi vândut. Nu va mai fi împrumutat”, anunțase impresarul său.

Într-un moment în care Inter nu a reușit să-l ia nici pe Džeko, nici pe Lukaku, iar Icardi a fost scos din lot, plecarea lui fiind aproape sigură în această vară, Antonio Conte avea nevoie de încă un atacant în Asia. Noul antrenor l-a chemat de urgență pe George Pușcaș, iar acesta a renunțat la vacanță, plecând după echipa nerazzurra în China.

I-a înscris lui Buffon

A ajuns prea târziu pentru amicalul cu Man. United (0-1), dar a jucat în al doilea test, împotriva lui Juventus (1-1, 3-4 la penaltyuri). A fost folosit numai în ultimele opt minute. Și l-a învins pe Buffon la loviturile de departajare. Aceasta a fost revenirea lui Pușcaș la Inter.

După meciul contra bianconerilor, vârfului în vârstă de 23 de ani i s-a spus că nu va fi păstrat în lot, a anunțat Gazzetta dello Sport. Și s-a întors acasă. Nu a mai așteptat partida cu PSG, de la Macao (azi). „Dacă nu va rămâne, va fi vândut. Nu va mai fi împrumutat”, anunțase impresarul său, Crescenzo Cecere.

A refuzat ȚSKA și Spartak

Ieri, sosit la București, pe aeroport, Pușcaș a declarat la ProTV: "Vom vedea ce se întâmplă, pentru că nu știu nimic. Las timpul să decidă dacă voi pleca și unde voi pleca”.

Deocamdată, „tricolorul” a refuzat două oferte din Rusia: ȚSKA și Spartak, ambele cluburi moscovite propunând 10 milioane de euro. Ar vrea să continue în Italia. Sau cel puțin să joace în vestul Europei. 

3.000.000 € este cota lui George Pușcaș, potrivit transfermarkt.de

VEZI ȘI:

Jess Thorup, antrenorul lui Gent, e nemulțumit și după 6-3: „Sunt puțin dezamăgit. Trebuie să jucăm mai bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
raares
raares  •  27 Iulie 2019, 18:56

Pentru cei care tot bateți toba în legătură cu parcursul băieților la CE din Italia, am câteva sugestii: 1. Să verificați la ce cluburi sunt legitimați (și mulți dintre ei joacă, nu doar semnează ”condica”) jucătorii celorlalte naționale participante, alături de România; 2. Să nu mai puneți botul la valoare competiției CE U-21. Într-adevăr, e o realizare, dar în ecuația fotbalului profesionist, de club, CE U-21 face puțin mai mult de 2 bani. Suntem văzuți în Europa fix AȘA CUM SUNTEM. Păi să vedem ce-o făcut Viitorul în Belgia. Hagi urla, acum vreo două luni că de ce nu avem și noi o echipă care să joace în UCL, direct în grupe. Păi uite de-asta n-avem, dragă rege al cocalarismelor și al meltenismelor românești. Păi dacă iei 6 de la Gent, de la Chelsea sau de la FCB câte o să iei? În țară hoții se dau muncitori. Iar dovada se vede de fiecare dată când dăm fața cu lumea civilizată.

hitmanlafuria
hitmanlafuria  •  27 Iulie 2019, 00:39
Postat de Adrian-Mihai Butnariu pe 26 Iulie 2019, 19:38

Bine ca l-au luat din vacanta si l-au trimis jumatate de glob ca sa joace 8 minute. Halal!

Ca na..e ROMAN doar ....

caoradea
caoradea  •  26 Iulie 2019, 21:07

Trebuia sa -l intrebe pe Gigi ca sa faca cu el si cu cat sa -l cumpere, unde sa-l joace etc. Credeti ca in fotbalul profesionist se intimpla ca la noi ? Si dc nu-l pastreaza deja suntem frustrati ? Ca a primit numai 8 minute, pai se tine cont si de sezonul precedent, de antrenamente, etc. Nu intra in scema asta e, se va duce in alta parte. De ce nu-l cjmpara Gigi cu 20 de milioane si peate un an sa-l vanda cu 40 ? Mai lasati amatorismul asta. E un jucator bun, va gasi o echipa buna. Dar nu e de nivel Inter, Juve etc. Daca confirma in urmatorul sezon, atunxi da, are sanse sa faca pasul la o echipa de top. Pana la urma, cati din echipa U21 s-au transferat la echipe de top ? Toata lumea e prost si nu vede cat de buni suntem ? Oare...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează