INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mircea Lucescu, acuzat în direct: "Făcea parte din «Cooperativă», dacă nu cumva e chiar unul dintre inițiatori! A făcut performanță numai în țari corupte"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 11:41

Sorin Răducanu, fost jucător la Dinamo, l-a atacat, azi, în emisiunea GSP Live, pe Mircea Lucescu, selecționerul Turciei.

Video cu acuzele lui Răducanu la adresa lui Mircea Lucescu

 

 

"Acum câțiva ani, eram într-un hotel. Venea cu Copos și se uita la mine, dar m-am întors cu spatele.

Este antrenor mare, dar făcea parte din «Cooperativă». Dacă nu cumva e chiar unul dintre inițiatori! El nu putea să o bată pe Steaua și a făcut niște chestii, cu Jean Pădureanu. Hai să vedem unde făcea majoritatea cantonamentelor când era la națională? La Bistrița.

Este un mare antrenor. Dar unde a avut performanțe în afară de o sclipire de un an în Italia? A urcat Brescia și a coborât-o imediat. Unde a avut performanță? În România, țară coruptă, și în Ucraina, țară coruptă. În Turcia acum nu-i merge bine. Uitați-vă ce face Ergodan. I-a mers bine lui Lucescu la început în Turcia, când a avut generația aceea", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Vezi și: VIDEO Mărturii controversate din tinerețea lui Hagi: "De sub plapumă, au ieșit două capete: Gică și «Dințarul»"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (20)
arsenie.bk
arsenie.bk  •  13 Noiembrie 2018, 12:47
Postat de bogat pe 13 Noiembrie 2018, 12:45

Voi chiar nu aveti pic de deontologie profesionala daca spusele oricarui bazmuc sunt publicate in extenso in GSp. Mai intai *** ala despre Hagi, acum despre Lucescu, sunteti OTVul in versiune digitala. Ati vazut asemenea porcarii prin presa de specialitate din Italia, Franta, Anglia, Germania? Sunteti mai rau decat Cancan, aia macar publica mizerii verificate. Rusinos, abject.

Aia cu Hagi e de o josnicie rara. In schimb, despre Lucescu se stie ca era un blatist, exista suficiente marturii pentru a pune capat oricaror indoieli/dubii.

zizu
zizu  •  13 Noiembrie 2018, 13:08

Raducanu ăsta e ca și chirilă......în orice fel,numai ca să i se acorde atenție

martinpen
martinpen  •  13 Noiembrie 2018, 12:33

Bravo Raducanu. Esti primul care sparge legea tacerii in fotbal. Felicitari. Sper sa urmeze si altii exemplul tau, ca sunt destule de spus. Toti au ascuns orice ilegalitate, desi au fost martori la multe in fotbal.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează