INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TEREK GROZNY

GSP LIVE / VIDEO Pancu s-a bătut cu un coleg la antrenament: „M-am trezit cu două tălpi pe picior”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 12:04

Daniel Pancu a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre problemele pe care le-a avut la antrenamente în perioada în care era în activitate și a povestit un episod cu Andrei Mărgăritescu.


„Am mai avut conflicte la antrenamente. Am avut o altercație foarte scurtă cu Andrei Mărgăritescu la Terek, dar s-a terminat în 5 secunde. Jucam un 5 contra 2 și m-am trezit cu două tălpi pe picior. Nu știu ce l-a supărat”, a declarat Pancu la GSP LIVE.

Daniel Pancu (41 de ani) a jucat în Italia pentru Cesena în perioada 1999-2000. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Iași, Rapid, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia și FC Voluntari.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Pancu recunoaște că devenise dependent de pariuri: „Mă trezeam noaptea să bag un bilet”

GSP LIVE / VIDEO Pancu susține că a jucat în meciuri aranjate: „A venit conducerea la noi și ne-a zis asta. Nu aveam ce face”

GSP LIVE / VIDEO Pancu vorbește despre doping și își amintește cum era când juca în Italia: „Dacă nu-ți băgai în venă, nu jucai”

GSP LIVE / VIDEO Pancu a vorbit despre una dintre cele mai mari escapade din carieră: „Mă pupam cu Makelele în club de zici că ne știam de 20 de ani”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează