INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ianis Hagi contra Messi? Gică Hagi a plecat aseară să negocieze transferul fiului său!

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 09:22

Ianis Hagi a fost dorit astă-vară de FC Sevilla, care oferise 2,5 milioane de euro. Joi seară, Gheorghe Hagi a văzut meciul Standard - Sevilla 1-0 (Djenepo 62) din tribune la Liège și ar fi reluat discuțiile despre transferul fiului său.

Hagi ar fi profitat că Standard și Sevilla aveau meci direct, în grupele Europa League, și a mers la Liège, joi seară, pentru a vedea partida și discuta cu oficialii celor două cluburi.

Propunerea Sevillei pentru Ianis Hagi a fost dezvăluită chiar de directorul general al Viitorului în urmă cu câteva zile.

"A fost o ofertă concretă, în vară, de la FC Sevilla, liderul la zi din Spania", a declarat Cristian Bivolaru la Pro X, detaliind: "Suma a fost puțin mai mare decât cea pe care a plecat la Fiorentina". A explicat și de ce clubul a refuzat: "Gică Hagi n-a fost de acord cu această sumă, așa că Ianis a rămas la noi".

La Fiorentina, decarul plecase pentru două milioane de euro, în iulie 2016, și Viitorul l-a răscumpărat tot cu două milioane, în ianuarie 2018. Sevilla plusase doar cu 500.000 de euro.

Acum, negocierile cu gruparea andaluză s-ar fi reluat. Dar pe pistă ar fi intrat și Standard, care îl luase și pe Răzvan Marin de la Viitorul anul trecut, în schimbul a 2,4 milioane. Acum așteaptă o sumă mai mare.

Înaintea actualului sezon, Hagi, proprietarul și antrenorul alb-albaștrilor, spunea: "Dacă va veni o ofertă importantă pentru Ianis și pentru club, vom analiza împreună. Noi suntem deschiși în cazul tuturor fotbaliștilor".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
rocky2
rocky2  •  30 Noiembrie 2018, 14:54
Postat de calinescu_ pe 30 Noiembrie 2018, 09:57

CUM NAIBA INDIVIZI DE NIVELUL LUI BECALI SI HAGI POT MANIPULA O TZARA INTREAGA ....????

Nu e de mirare! N-ai vazut cate zeci de mii s-au calcat in picioare sa vada catedrala neamului prost?

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 16:41

gica a negociat...post de titular pt principes,salar cu sase zerouri si bonus o statuie mare si o statuie mai mica !

doze
doze  •  30 Noiembrie 2018, 10:48

Gica s-a dus acolo sa ii roage pe aia sa il accepte pe fiul lui in echipa gratis, dar sa faca niste hartii fictive cu o suma mare. Aia sunt seriosi, nu fac d-astea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează