INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Iasmin Latovlevici și Gheorghe Grozav, dați afară de la Kisvarda » Decizia celor doi care a înfuriat clubul maghiar

Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda // sursă foto: kisvardafc.hu
Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda // sursă foto: kisvardafc.hu

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 21:44

Iasmin Latovlevici (33 de ani) și Gheorghe Grozav (29 de ani) au fost dați afară de la Kisvarda, deoarece au ales să părăsească Ungaria în contextul pandemiei de coronavirus, fără să le fie permis.

Directorul sportiv Attila Révész a declarat că cei doi români nu au anunțat echipa că vor pleca din țară, gest privit drept „iresponsabil” de club, care a recurs la rezilierea unilaterală a contractelor.

„Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise", a explicat Attila Révész. „Aceasta nu este doar o încălcare a normelor noastre interne stricte, ci și a regulamentelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor. 

În această situație, când punem mare accent pe securitate, acțiunile acestora sunt inacceptabile și nu putem accepta potențialele riscuri implicate. Iresponsabilitatea lor este în contradicție cu aspirațiile noastre de securitate. Toate acestea se dovedesc a fi o încălcare gravă a contractului, pe care nu o putem tolera. 

Oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, acest act este de neiertat”, a fost mesajul transmis pe site-ul oficial al clubului.

14 goluria marcat Grozav pentru Kisvarda, în 41 de apariții

Iasmin Latovlevici a ajuns la Kisvarda în urmă cu aproximativ 2 luni, însă nu a apucat să debuteze oficial pentru formația maghiară.

VIDEO: CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi și-a confirmat viitorul! Mesajul clar al românului, după ce Lazio s-a interesat de el

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
zizu
zizu  •  01 Aprilie 2020, 11:13

Asta ca să nu se mai plângă cei ce stau pe la granițe acum,că statul român,în su,statul român în jos..! Alte țări au reguli super stricte,nu vine cine cum,când vrea!

steaua.libera
steaua.libera  •  01 Aprilie 2020, 10:42

Motiv sa scape de salariile celor 2. Dracu v-a pus sa mergeți in Panonia, băieți

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Aprilie 2020, 00:14

U CLUJ va așteaptă. Vorbiți cu Sabau!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează