INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Ionuț Radu țintește sus: "Visul meu e să joc la Inter" + Ce sfaturi îi dă Marchetti și cum așteaptă întâlnirea cu Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 11:28

Ionuț Radu a apărat în ultimele două meciuri poarta lui Genoa și acum speră să rămână între buturi și la partida cu Juventus, care va fi peste două etape.

"Sper să fiu în poartă pentru meciul cu Juventus, dar momentan ne gândim la meciul cu Parma. Apoi vreau calificarea cu naționala, care e foarte importantă pentru mine. Abia după aceea urmează meciul cu Juventus.

Pe mine Federico Marchetti (n.r. rezerva de portar a lui Radu) mă ajută foarte mult, îmi dă sfaturi înainte de meci, în timpul antrenamentelor. Până la urmă suntem doi portari foarte buni și ne pregătim bine, apoi Mister decide pe cine folosește în meci", a declarat Ionuț Radu la TV Digi Sport.

1 gol în cele două meciuri a primit Ionuț Radu

"Muncesc să revin la inter"

Tânărul portar în vârstă de 21 de ani spune că visul său e să revină la Inter Milano unde a fost în perioada 2015-2017.

"Eu când am fost la Inter aveam 18 ani, mi s-a dat ocazia să fiu al doilea portar, dar m-am accidenta,olo întotdeauna m-am simțit acasă, ăsta e visul meu. Nici Premier League nu m-ar deranja. Până la urmă trebuie să stau cu picioarele pe pământ și să mă pregătesc", a adăugat Radu.

"E o onoare pentru mine să fiu cel mai scump portar român din istorie (n.r. Genoa a plătit 9 milioane de euro pentru el). Știu de unde am plecat, mi se face pielea de găină când mă gândesc. Acum sunt foarte fericit pentru ceea ce mi se întâmplă" Ionuț Radu

Ionuț Radu a vorbit și despre naționala U21 a României, unde a rămas în memoria tuturor pentru penalty-ul apărat cu Portugalia, dar și pentru discursul avut înaintea jocului cu Bosnia: "Momentan, nu mă gândesc la ce discurs voi avea la națională, aștept să văd atmosfera și apoi vorbele îmi vor veni automat. Dacă vom avea mentalitatea de până acum vom câștiga și meciurile rămase".

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Octombrie 2018, 14:13
Postat de raul4steaua pe 01 Octombrie 2018, 12:24

Parerea mea ca peste 4-5 ani o sa fie capitan la nationala mare, se distanteaza de restul tinerilor care par jucatori "moi" fara coloana vertebrala.

De ianis vorbesti?

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Octombrie 2018, 13:10

Pai cum la Inter,gesepeii il impingeau saptamina trecuta spre fcsb,luati articolul si vedeti.

raul4steaua
raul4steaua  •  01 Octombrie 2018, 12:24

Parerea mea ca peste 4-5 ani o sa fie capitan la nationala mare, se distanteaza de restul tinerilor care par jucatori "moi" fara coloana vertebrala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează