INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dan Petrescu se chinuie în Turcia » Kayseri n-a câștigat acasă nici cu ultima clasată, deși a avut om în plus 64 de minute!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 14:27 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 16:30

Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Ankaragucu, în etapa a 25-a din Turcia. „Bursucul” a legat al treilea rezultat de egalitate și a ratat ocazia de a se depărta de zona roșie din Super Lig. Săpunaru a fost unicul român folosit de gazde, din minutul 82.

Antrenorii români din Turcia n-au un weekend deloc bun. După ce Marius Șumudică a cedat ieri la Rizespor, 0-2 acasă cu Erzurum, nici Dan Petrescu nu a reușit să câștige azi pe teren propriu.

Kayserispor, la un punct de retrogradare

Și-a extins la patru etape seria pozitivă din Super Lig, dar echipa pregătită de român a scos doar o remiză (0-0) cu Ankaragücü, după un meci dominat de la un capăt la celălalt. Fără Silviu Lung jr și Denis Alibec (despre care turcii au dezvăluit că primește 750.000 de euro salariu net pe an), în continuare accidentați, și cu Cristian Săpunaru intrat în minutul 82 după ispășirea suspendării, fosta trupă a lui Șumi este momentan pe locul 15 din 21, la un singur punct de zona retrogradării.

Kayserispor, gol anulat cu VAR

„Roș-galbenii" au marcat destul de repede, dar golul din minutul 4 reușit Uğur Demirok s-a anulat pentru ofsaid după consultarea VAR. Spre nemulțumirea „Bursucului", ce a protestat pe margine.  Până la pauză au avut 11 șuturi, dintre care trei cadrate, destule ocazii de gol, inclusiv prin noua achiziție Luckasen, în condițiile în care oaspeții au rămas în zece în minutul 26, „roșu" Pazdan.

Kayserispor, 24 de șuturi, zero goluri!

Scenariul s-a menținut și în actul secund, cu careul lui Çelikay asaltat cei de la Kayserispor, însă cu încă patru execuții cadrate și puține acțiuni limpezi. Posesie 63%, 24-6 șuturi la poartă, 12-4 la cornere, în van. Al treilea X la rând pentru Petrescu. Peste două etape vine duelul cu Șumudică!

2 victorii,două remize și două eșecuri are Dan Petrescu în 6 meciuri ca antrenor la Kayseri, golaveraj 6-7

După 24 de etape, Kayserispor este pe locul 15, cu 25 de puncte, cu unul peste Bașakșehir, care are un meci în minus și e pe 18, primul loc retrogradabil.

Pierdem ocazia de a câștiga de două săptămâni. Suntem triști că n-am reușit să concretizăm dominarea de azi cu un gol. Să avem însă încredere în echipa noastră, în antrenorul nostru! Cred că vom ieși din zona retrpgradării” Berna Gözbaşı, președinte Kayseri

VIDEO  Vali Negru, episod amuzant cu Dan Petrescu: „Tot vestiarul mirosea a parfum”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ionuț Radu, scos din calcule la Inter! Italienii îi dau vești proaste românului

Turcii anunță: Marius Șumudică a vrut să-și dea demisia de la Rizespor!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
remarque
remarque  •  13 Februarie 2021, 20:02
Postat de observator_ipohondru pe 13 Februarie 2021, 15:19

Cum sa castigi daca fluierasi n-ai sa te ajute, Scoala Ardeleana a lui Guse&comp nu poate sa influenteze?

Dan Petrescu e ardelean?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  13 Februarie 2021, 19:06

Un antrenor mai mult decat mediocru. Joc ultra defensiv, anti-fotbal pe alocuri. A plecat exact unde e adevarata lui valoare, la retrogradare in marele campionat al Turciei.

cunoscatorul
cunoscatorul  •  13 Februarie 2021, 15:58
Postat de dave32 pe 13 Februarie 2021, 15:56

greu fara aribitri !

Tie nu ti-e greu asa prost?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează