INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITORUL

LĂCOMIA blochează transferul! Fiorentina vrea să profite de planul secret al lui Gică Hagi! Clauza pentru care insistă

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 09:19

Fiorentina a cerut la negocierile cu Viitorul, pe lângă cele 2 milioane de euro plătite pentru a-l lua pe Ianis și o cotă la un eventual transfer al lui Hagi jr, pe care tatăl său l-ar putea ceda la Galatasaray.

"Tratativele sunt foarte avansate. Sper să-l avem cu noi când începem campionatul. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în aceasta iarnă cu Viitorul", anunța Hagi la revenirea din Italia. Negocierile s-au împotmolit într-un punct, clubul viola anunțând că nu acceptă doar suma plătită acum 2 ani.

Decontează pregătirea

Concret, motivând că valoarea jucătorului a fost crescută în Peninsulă prin pregătirea făcută cu Paulo Sousa și cu Pioli, directorul sportiv Pantaleo Corvino cere mai mult decât 2 milioane de euro. Italienii au mirosit că Ianis nu e repatriat pentru a i se oferi șansa de-a juca, ci ca să fie revândut pe bani mai mulți.

"Fiorentina nu vrea să pățească precum alte cluburi, ce au lăsat ușor să plece tineri, ajunși apoi la o cotă mare. Tocmai de aceea, Corvino are pretenția includerii în transfer a unui procent dintr-un viitor transfer", scrie firenzeviola.it.

Taxă pentru Galata?

Mijlocașul român are câteva variante de a rămâne în Italia, ca împrumut la SPAL, Empoli și Pescara, însă e posibil ca Galatasaray să intenționeze să-l cumpere, având în vedere relațiile "Regelui" cu fostul său club. 

1.620 de minute a jucat Ianis la echipa de tineret a Fiorentinei, reușind 7 goluri și 3 assisturi în 19 meciuri

0 minutea prins în acest sezon la prima echipă Hagi jr, care bifase doar 48 de minute în cel anterior, 14 cu Cagliari și 34 cu Pescara, ambele în Serie A

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
roadghost
roadghost  •  09 Ianuarie 2018, 11:58

Incredibil cat de ipocriti sunt romanii...numai la altii e lacomie, la noi e vorba de fler in afaceri si spirit antreprenorial...Hagi e un negustor cu practici indoielnice care culege ce a semanat, iar "lacomia" Fiorentinei e direct proportionala cu flerul in afaceri al regelui, sau mai exact cu abilitatea sa de a vopsi martoage subnutrite

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Ianuarie 2018, 11:45
Postat de whiteredarad pe 09 Ianuarie 2018, 11:17

Nu mi se pare corect ce incearca Fiorentina, ca sa ceara mai mult decit a platit la cumparare. Cum jucatorul nu a fost folosit, cresterea valorii sale este iluzorie, iar Ianis a mers la serviciu si era logic sa fie platit, fiind la dispozitia unui club, care nu l-a folosit, desi el a efectuat tot ceea ce i s-a cerut. Italienii incearca sa speculeze faptul ca Hagi si-ar putea repune feciorul pe picioare si sa ajunga totusi un jucator important. Este si un exemplu pentru Hagi cum sa faca un contract, sa invete, pentru ca jucatorii plecati de la Viitorul sint, pe unde au plecat "carne de tun", putini au reusit afara, dar i tara au cota buna

NU ti se pare corect? Ce chestie! Cred ca s-au prins si prostalai de occidentali ca ne cumpara fotbalisti cu diferite sume ca apoi acei fotbalisti se dovedesc a fi niste papa-lapte si ori sunt imprumutati la alte echipe (sa-si imparta salariul antifotbalistului) ori se repatriaza gratis in tara de bastina. Cazul lui Stanciu ti se pare normal spre exemplu? Cumparat cu o suma si acum vandut cu jumatate din bani? Oare de ce nu se inghesuiesc marile cluburi la fotbalisti romani? Raspuns: Sunt niste neispraviti.

merace
merace  •  09 Ianuarie 2018, 10:16
Postat de Emil Nae pe 09 Ianuarie 2018, 10:01

cite discutii pentru un jucator fara valoare.Ca daca era valoros nu erau nebuni aia de la fiorentina sa nu-l joace. Ce nu intelege hagi este ca daca el a fost un jucator bun nu este obligatoriu ca si fiul lui sa fie. In occident nu conteaza numele conteaza doar ce faci.

Nooroc ca nu esti tu in locul lor, ca ai fi tacut in loc sa discuti sespre Ianis ca prostul! :D hahaha

Vezi toate comentariile (16)
Comentează