INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Laurențiu Reghecampf regretă că nu l-a putut transfera pe Nicolae Stanciu: „L-am vrut și eu la echipă. E cel mai bun mijlocaș român”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 12:08

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl, spune că și l-a dorit foarte mult pe Nicolae Stanciu (25 de ani) la echipa sa, însă n-a putut să-l ia.

Antrenorul susține că mijlocașul e cel mai bun jucător român activ, acest lucru fiind simțit pe propria piele în urmă cu o săptămână când Stanciu a marcat chiar împotriva echipei lui Reghecampf. Al Wasl și Al Ahli au remizat, 2-2, în competiția regională numită Arab Club Champions Cup

„În 3 zile jucăm contra echipei lui Stanciu returul. Are o echipă foarte bună. E o diferență din punct de vedere financiar. Ei sunt mult mai puternici decât noi. Totul depinde de Stanciu dacă va mai merge la națională.

E un jucător foarte bun. În momentul de față nu există un jucător mai bun decât Stanciu. Nu e ușor să ajungi în Arabia Saudită la o asemenea echipă. Nivelul de pregătire e foarte bun. Pe mine m-ar fi interesat Stanciu, dar n-am putut să-l aduc. Nivelul de aici nu-mi permite acest lucru”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Nicolae Stanciu l-a amuțit pe Reghecampf! GOL MAGNIFIC în stilul lui Del Piero împotriva fostului său antrenor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  22 Februarie 2019, 13:59

Lasa regheblat ca te descurci tu, mai un gratarel, mai un purcelus, o sticla de votca, ca vorba aia arabi sunt destul de permisivi.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Februarie 2019, 12:42

Sa intelegem ca pentru Stanciu este o mare realizare ca a ajuns in Arabia Saudita ?? Tampenii marca Reghecampf !! Fotbalul adevarat se joaca in alta parte a lumii, iar daca Reghecampf nu a reusit sa antreneze prin Vestul Europei, nu inseamna ca un jucator tanar si talentat, asa cum sustine Reghecampf, nu ar putea sa joace intr-un campionat adevarat !! Pacat de el !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează