INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Levski Sofia - Ludogorets 0-0 (6-5 după penalty-uri) // Ludogorets, eliminată din Cupă!

Ludogorets, în meciul de Europa League contra Espanyol // foto: gettyimages
Ludogorets, în meciul de Europa League contra Espanyol // foto: gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 18:45

Ludogorets, formația din Bulgaria la care evoluează românii Dragoș Grigore (33 ani), Claudiu Keșeru (33) și Cosmin Moți (35), a fost eliminată de Levski Sofia, în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei, după loviturile de departajare (6-5). 

Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore au început meciul ca titulari, în timp ce Cosmin Moți a fost lăsat pe banca de rezerve.

Meciul a avut parte de prelungiri, după 0-0 în timpul regulamentar. Ludogorets a avut ocazia să dea lovitura în prelungirile reprizei secunde, însă Dragoș Grigore a ratat un penalty!

Tabela nu s-a schimbat nici după cele două reprize de prelungiri, astfel că s-a trecut la penalty-uri. Cosmin Moți a fost introdus în minutul 120!

Jucătorii lui Levski au reușit să transforme toate cele 6 lovituri de departajare, în timp ce Ludogorets le-a marcat doar pe primele 5. Dragoș Grigore și Cosmin Moți au punctat din penalty. Tchibota a ratat penalty-ul decisiv.

Echipele de start

Ludogorets: V. Stoyanov - Cicinho, D. Grigore, G. Terziev, A. Nedyalkov - A. Anicet, S. Badji, Marcelinho - C. Oliveira, C. Keșeru, Wanderson

Antrenor: P. Vrba

Levski: M. Mijatovic - Eyjolfsson, G. Kargas, Z. Milanov, N. Reis - K. Thiam, S. Kostov - N. Robertha, I. Goranov, S. Spierings - S. Ivanov        

Antrenor: P. Hubchev

În optimile de finală, Ludogorets a trecut de Septemvri Sofia (scor 3-0), într-un meci în care Cosmin Moți a reușit să puncteze. De cealaltă parte, Levski s-a calificat în sferturi după ce a trecut de Cherno More în optimi (scor 1-0).

Avantaj clar pentru Ludogorets în meciurile directe

Ludogorets pare să fie slăbiciunea celor de la Levski. În ultimele 5 meciuri directe, Ludogorets a câștigat 4 dintre ele, în timp ce al cincilea s-a terminat la egalitate. Pe teren propriu, Levski nu a mai câștigat în fața echipei la care evoluează cei trei români din 2016. 

Lideri în Bulgaria

Ludogorets ocupă primul loc în campionatul Bulgariei, având 7 puncte avans față de locul secund, Lokomotiv Plovdiv, dar și un meci mai puțin. Levski se află pe a treia poziție, la egalitate de puncte cu Lok. Plovdiv. 

Vezi și:

Islanda - România // VÂNZOLEALĂ fără precedent: 7 dintre posibilii titulari din „barajul” pentru EURO 2020 și-au schimbat echipa în iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jabs
jabs  •  06 Martie 2020, 09:38

Felicitari Levski !!!!!

cneius
cneius  •  06 Martie 2020, 08:11

Daca nu a executat penalty-ul de la final un atacant...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează