INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - MIDTJYLLAND 0-1

LUDOGOREȚ - MIDTJYLLAND 0-1 // Cosmin Moți, după eliminarea din Ligă: „Un eșec dureros”

LUDOGOREȚ - MIDTJYLLAND 0-1 // Cosmin Moți: „Un eșec dureros”
LUDOGOREȚ - MIDTJYLLAND 0-1 // Cosmin Moți: „Un eșec dureros”

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 14:47 / Actualizat joi, 27 august 2020 14:49

Căpitanul lui Ludogoreț, Cosmin Moți, 35 de ani, recunoaște că echipa a prins o zi slabă. ”Au fost mai buni ca noi și, dacă vrem să rămânem măcar în Europa League, trebuie să învățăm din greșeli”.

Nici cei trei români de la Ludogoreț n-au putut depăși turul secund preliminar al Ligii. Campioana Bulgariei a pierdut miercuri la Razgrad (0-1) contra omoloagei daneze, iar căpitanul Cosmin Moți nu și-a ascuns dezamăgirea și frustrarea: "Am trăit o noapte grea. N-am jucat deloc bine, dar am întâlnit o echipă agresivă. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, numai că ni s-a refuzat un penalty. Nu mai putem face nimic, decât să privim înainte. Au fost mai buni ca noi și am prins o zi mai slabă".

Keșerü, 55 de minute

Fundașul român vrea ca echipa să se concentreze acum pe Europa League: "Dacă vrem să mai rămânem în Europa e nevoie să uităm cât mai rapid eșecul dureros și să nu mai repetăm erorile din acest meci". Junior Brumado (77) a dat verdictul, într-o partidă în care și Dragoș Grigore a fost integralist, iar Claudiu Keșerü a evoluat până în minutul 55, fiind înlocuit cu Higinio Marín.

Vezi AICI toate rezultatele din preliminariile Ligii Campionilor!

Alin Stoica, dezvăluiri despre Giovanni Becali: „Un escroc! Mi-a zis «Mergem să semnăm cu City», iar peste trei ore mi-a spus că nu se mai face”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  27 August 2020, 23:17

slabi de tot ludogorets, au avut noroc ca n-au luat gol in prima repriza, apoi da, a existat acel penalty neacordat, cu VAR ar fi fost penalty, cred ca si arbitrul a vazut acel hentz, dar nefiind VAR s-a facut ca nu vede, si cand bulgarii pareau ca au echilibrat partida, danezii au inscris, sa spunem dupa o greseala a lui motzi, slab fundash trebe sa spun, sare la cap in propiul careu, pierde duelul si se mai si scoate din joc, atacantul danezilor ramane singur doar cu portarul in fatza ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează