INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

VIDEO+FOTO. Marius Șumudică, SHOW în Turcia! Cum a sărbătorit victoria cu Bașakșehir: „Fără număr!”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1. +16   FOTO
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 20:34 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 21:03

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1.

Suspendat, antrenorul român a privit victoria contra campioanei Turciei din tribune. Imediat după fluierul final al arbitrului Abdulkadir Bitigen, Șumi s-a descătușat și a imitat un gest întâlnit frecvent la petrecerile cu lăutari 😅.

FOTO. Show cu Marius Șumudică după Bașakșehir - Gaziantep 1-2

+12 FOTO

În urma victoriei cu Istanbul BB, Gaziantep a urcat, cel puțin pentru moment, până pe locul 6, la egalitate de puncte (18) cu formațiile clasate pe 5 și 7, Goztepe, respectiv Kasimpașa, care au și un meci în plus disputat.

VIDEO. Marius Șumudică a dansat în fața șefilor lui Trabzonspor

În urmă cu o lună și jumătate, Șumudică a dansat în fața conducătorilor rivali de la Trabzonspor. Trimis în tribune, Șumudică a făcut un popas în dreptul conducătorilor lui Trabzon și a executat un mic număr de dans. Momentul a venit imediat după golul egalizator reușit de Alexandru Maxim dintr-o lovitură de pedeapsă - detalii, AICI.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Caz șocant în Spania! O echipă și-a arătat indignarea pe rețelele de socializare după ce a fost învinsă de Real Madrid

Accidentare cumplită în Bundesliga! Meciul dintre Augsburg și Schalke a fost întrerupt după o lovitură la cap a lui Mark Uth

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
1532922860249370
Nick Dragomir  •  13 Decembrie 2020, 23:59

Un mare antrenor, un tip cu influenta, un lider adevarat. Pe unde a antrenat a crrrat grupuri unite si echipe care joaca. Nu stiu ce a vrut el sa transmita, sunt sigur insa ca turcii au inghitit-o greu de tot. Si cred ca sunteti de acord ca meritau, dupa jegosenia de care au dat dovada. Si indifwrwnt ce se mai comenteaza pe aici, cand vorbeste, Sumudica cam lasa impresia ca a citit macar o jumatate de biblioyeca. Si multi comentatori nu citesc, si se vede

adymartianul
adymartianul  •  13 Decembrie 2020, 23:30
Postat de jenny10 pe 13 Decembrie 2020, 23:09

Un MAHALANGIU !!!Notoriu.

Dar el probabil stie sa scrie mahalagiu.

badie
badie  •  13 Decembrie 2020, 23:41

E de acolo :))). Tot inainte, Sumi!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează