INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Marius Șumudică, victorie mare împotriva lui Beșiktaș! Maxim și Toșca au fost titulari

Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, a învins-o pe Beșiktaș, scor 3-1, în runda cu numărul 8 a Superligii din Turcia. +11   FOTO
Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, a învins-o pe Beșiktaș, scor 3-1, în runda cu numărul 8 a Superligii din Turcia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 19:41 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 21:54

Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, a învins-o pe Beșiktaș, scor 3-1, în runda cu numărul 8 a Superligii din Turcia.

Marius Șumudică i-a trimis din primul minut pe teren pe internaționalii români Alexandru Maxim și Alin Toșca. Prima reușită a lui Gaziantep a venit în minutul 44 și a fost semnată de starul Kevin Mirallas (33 de ani). Fostul mijlocaș al lui Everton se află la prima reușită de la transferul în Turcia. Misiunea lui Șumudică părea să se fi ușurat în minutul 55, când portarul Destanoglu a văzut cartonașul roșu pentru un fault cu talpa sus, din postură de ultim apărător.

+7 FOTO

Gaziantep a fost însă surprinsă în minutul 61, când Larin a trimis la firul ierbii, din 10 metri, și l-a prins pe picior greșit pe Guvenc. Șumudică a sunat mobilizarea, iar Demir l-a readus în avantaj în minutul 63, cu un șut din cădere. Rezultatul final a fost stablit în al 8-lea minut de prelungire, când Ozer a trimis din voleu, la colțul lung, o centrare venită de la Vural.

Șumudică, neînvins de 7 meciuri

Gaziantep e neînvinsă de 7 meciuri și urcă pe locul 7 în Turcia, cu 11 puncte, la fel ca ocupanta locului 4. Beșiktaș e pe 9, cu 10 puncte. 

Vezi AICI clasamentul din Superliga turcă

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Edin Dzeko, testat pozitiv cu Covid-19, la o zi după AS Roma - CFR Cluj 5-0

Premieră negativă » Ianis Hagi, rezervă nefolosită la Rangers a doua oară la rând

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  06 Noiembrie 2020, 22:35
Postat de persanu pe 06 Noiembrie 2020, 21:27

Foarte mare victorie . Extraordinara victorie. un fan al Barcelonei in varsta de 8 ani impreuna cu sora lui mai mica cu 5 ani decat el il doresc pe Sumumica pe banca barcelonei in locul lui Koeman. Pentru oricare urmareste cat de cat fotbalul este de stiut faptul ca aceasta victorie este atat de mare precum ar castiga Clincei cu Steaua. Fotbalul din Turcia nu mai este demult ceea ce era acu 10-15 ani ... Daia si evolueaza atatia romani in Turcia , nu ca in trecut nu jucau atatia romani , dar pe vremea aia si romanii si turcii aveau cat de cat rezultate in cupele europene dar si la selectionate. Astazi Turcia este de nivelul Romaniei , la toate capitolele pe plan fotbalistic , ca performanta ... In rest hai sa-l mai pupam pe Sumudica :)))) =)))) Si sa-l felicitam ... Ca de Olaroiu care este aproape de a castiga titlul in China nici macar nu-l pomenim ... Dar Sumudica al nostru care are relatii prin redactiile sportive ,,, tre sa ii aratam cat de mult il iubim , ca maine poimeine ild au turcii afara si il chemam prin platouri sa ne ridice si noua ratingu :))) Pregatim terenul cum s-ar spune ...

persane sau ce esti , dupa cum te exprimi nu ti-as raspunde , dar dupa continut imi dau seama ca avem pe aici multi derbedei harbanisti care nu respecta izolarea ...

reteleanu
reteleanu  •  06 Noiembrie 2020, 21:58
Postat de 1ianuarie pe 06 Noiembrie 2020, 21:41

Fotbalul din Turcia e la nivelul României ?!? Ai auzit cumva de Bașakșehir? De-abia le-a dat 2-1 lui Manchester United în Champions League...despre ce vorbești ?!?

exagereaza, dar nu cu mult. asa si cfr a scos rezultate bune izolate, si fcsb a batut lazio si, si... nu mai sunt galata si fener echipe care transferau jucatori la intrecere cu real sau inter...

persanu
persanu  •  07 Noiembrie 2020, 03:47
Postat de reteleanu pe 06 Noiembrie 2020, 21:58

exagereaza, dar nu cu mult. asa si cfr a scos rezultate bune izolate, si fcsb a batut lazio si, si... nu mai sunt galata si fener echipe care transferau jucatori la intrecere cu real sau inter...

Pai practic CFR sub care activeaza intrun campionat sub cel al turciei are rezultate mai mari decat toate echipele turcesti in ultimii ani, cel putin echipele de top. Basaksehir ekipa lui Recep practica un fotbal mediocru , nu ca Cfr ar practica alt fotbal , nicidecum. Pai comparam anii in care echipele turcesti ajungeau in semifinala finala sferturi sau chiar o castigau ??? Nicidecum. Si un alt exemplu ca fotbalul din Turcia este slab este ca cateva vedete ca sa zic asa se retrag in fotbalul din Turcia ... ceea ce nu prea se intampla inainte ... Adica degeaba au mai multi bani acum sa plateasca salarii si sa aduca cateva nume ca pe plan european nu au rezultate , inainte aveau aceiasi bani sau mai multi , habar nu am , dar vindeau fotbalisti peste tot , vedeai turci mai pe la toate echipele mari. Astai ii numeri pe degete si nici macar nu au jumatate din valoarea fotbalistica a celor de atunci. Ca au stadioane , ca au salarii mai mari , ca inca ii ajuta coeficientu , ca au o infrastructura mai buna ... DEGEABA. Turcii , sau bastanii sunt mai ceva ca Gigi Becali , si probabil daia sa dus in jos si fotbalul la ei ... Dar pentru necredinciosi , ar trebui sa vada meciurile din Turcia de acu 10-15 ani si sa le compare cu ce se joaca azi. Pe scurt , Romania fotbalistic vorbind este mediocra azi ca rezultate europene , si ce sa vezi , are jucatori in Turcia. Atunci Romania avea rezultate la echipele de club si nationala , si trimitea si jucatori romani in turcia , si erau adulati.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează