INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Mircea Lucescu +38   FOTO
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 20:20 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 00:45

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a comentat vestea momentului în fotbalul românesc: decizia lui Mircea Lucescu de a-și anunța plecarea de la Dinamo Kiev și implicit retragerea din meseria de antrenor, după o carieră spectaculoasă. Însă „Puriul” vine cu o ipoteză surprinzătoare!

Mircea Rednic consideră că hotărârea lui „Il Luce” nu este una definitivă și că Lucescu senior va continua sub o formă sau alta în fotbal. Ba mai mult, tehnicianul „Bătrânei Doamne” spune că îl așteaptă pe fostul său antrenor de la Dinamo și Corvinul la UTA.

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal
UCRAINA
Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

Mircea Rednic: „Nu cred că Mircea Lucescu și-a încheiat cariera, ci doar aventura de la Dinamo Kiev”

„Acum am venit de la antrenament și am auzit această știre. Eu îl cunosc foarte bine, am crescut lângă el, mi-a fost mai mult decât un antrenor, dar nu cred! Nu cred că și-a încheiat cariera, ci doar aventura de la Dinamo Kiev .

 Eu îl cunosc foartre bine, iar nea Mircea nu poate trăi fără fotbal! Vă spun 100%, prin ochii mei.

Poate a spus-o și prin conjuctura a ceea ce e acolo, în Ucraina, prin prisma condițiilor pe care le are. Dar eu îl văd în continuare pe bancă, 100%. Sau poate în alt rol, dar știți ce înseamnă a fi manager, înseamnă implicare. El nu poate sta departe de fotbal, nu poate fără să dea o indicație, fără să dea un sfat”. 

Mircea Lucescu și Henrikh Mkhitaryan. Foto: Instagram
Mircea Lucescu și Serhiy Sydorchuk, la Dinamo Kiev Foto: Imago
Mircea Lucescu și Mykola Shaparenko. Foto: Imago Images
Mircea Lucescu și Răzvan Raț
+34 FOTO

Mircea Rednic: „Mi-aș dori să am alături un om precum Mircea Lucescu”

Rednic a continuat:

„Mi-aș dori să am alături un om precum nea Mircea. Mai mult ca sigur va fi un duel între Rapid și Dinamo pentru Mircea Lucescu, dar băgați aici și UTA. Eu cred că am prioritate. (...) 

Vreau să-l încurajez, a fost alături de mine în toate momentele grele și o să-l ajut”, a spus Rednic, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Când se auzea că nu o să mai antrenez din cauza cauza operației mele la șold, Mircea Lucescu m-a sunat și mi-a zis: «Ce-ai, mă, ești prost? Fă-te bine și hai!»

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Nu știu în ce condiții a plecat, îmi pare rău. A făcut treabă pe oriunde a fost. Poate a sosit momentul retragerii sau are altă ofertă. Tot respectul pentru ce a făcut pentru fotbalul românesc.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

5 trofee de „Antrenorul anului”a cucerit Il Luce în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor: 2004, 2010, 2012, 2014, 2021

VIDEO Mircea Lucescu, despre cheia succesului într-o carieră fabuloasă: „Când câștigi și ai succes, nu mai poți să trăiești fără el, că te îmbolnăvești!”

Citește și: 

VIDEO Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

Mircea Lucescu, reacție emoționantă după închiderea Gazetei: „Parcă se rupe ceva în mine!” » Și un discurs-manifest: „Cine poate avea dreptul de a închide un ziar?”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
Catalynn_12
Catalynn_12  •  04 Noiembrie 2023, 09:06
Postat de creeperno534 pe 03 Noiembrie 2023, 22:38

Se duce antrenor la Fcsb

Păi dacă la Steaua nu a fost dorit niciodată … De fapt asta a și fost neîmplinirea care i-a marcat cariera si chiar viața, refuzul “militarilor” de a îl reține la CCA. O spune chiar el, deci sa nu avem vorbe! E nasol sa fii respins in adolescenta, uitata-te la fcsbisti, cum crezi ca au ajuns așa!? Dacă îți fac o paralela între profilul lu’ “nea Mircea” și al unui fcsbist, vei fi uimit să vezi câte au în comun …

Nini
Nini  •  04 Noiembrie 2023, 08:29

Rednic a făcut din nou o glumă. Voi în goana după senzațional sunteți o glumă

dante69
dante69  •  04 Noiembrie 2023, 07:37

Strâmbu tot strâmb. Când îl ataca și spunea că a avut succese pentru că a antrenat la echipe cu bani ....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează