INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Nicolae Stanciu, atac la un antrenor român și la un fost internațional: "De ce spun asta? Eu am câștigat foarte multe"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 12:50

Mijlocașul Nicolae Stanciu, 24 de ani, a înscris aseară singurul gol al lui Anderlecht în amicalul cu Salzburg, 1-4. (Vezi aici video)

Într-un interviu acordat cotidianului La Derniere Heure a comentat remarcile făcute de Ladislau Boloni, antrenorul lui Royal Antwerp, la adresa lui, sezonul trecut.

"Boloni a spus că nu valorezi 10 milioane de euro și că Steaua a făcut o superafacere vânzându-te atât de scump", l-au provocat jurnaliștii belgieni pe fostul jucător al Stelei, care a replicat dur.

"Da, am citit și eu la vremea respectivă. Am și vorbit despre asta cu Alex Chipciu. Românii ne vorbesc mereu de rău. E valabil și pentru Alin Stoica, pe care nu-l cunosc personal. Eu i-aș întreba de ce spun asemenea lucruri urâte? Dar nu-i problema mea. Am câștigat multe titluri cu Steaua și deja am unul și cu Anderlecht".

"Numărul 10 înseamnă mai multă responsabilitate pentru mine. Dar corespunde stilului meu. Am jucat pe această pozție la un moment dat și sezonul trecut. Hanni e un jucător puternic și ca număr zece, și ca aripă. Thielemans e greu de înlocuit. Am și eu un șut puternic, dau pase bune, dar el înscria mult. Important pentru mine e însă să joc" Nicolae Stanciu

Nicio revanșă

Anderlecht va juca în prima etapă a noului sezon chiar împotriva lui Royal Antwerp, nou promovata pe care Boloni a preluat-o de curând. Stanciu nu vede însă întâlnirea directă ca pe una numai bună pentru a-și lua revanșa în fața tehnicianului de 64 de ani: "Dimpotrivă. E sunt fericit că el a venit în Belgia. Cine știe, poată că va reuși să aducă și alți jucători români în acest mercato".

"Aceasta a fost prima mea vacanță adevărată. La Steaua mă odihneam doar cinci, șase zile din caza preliminariilor din cupele europene. Acum am avut trei săptămâni. În vacanță am lucrat la masa musculară. În Belgia duelurile sunt dure și trebuie să reziști. Nu-i ușor să faci mușchi în timpul sezonului, cu atâtea meciuri pe cap. Acum stau mai bine pe picioare. Iar «motorul» meu e mai puternic"Nicolae Stanciu

Pentru Anderlecht, Stanciu a jucat 38 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 8 pase de gol.

Pasele mele servesc stilului de joc direct, dorit de antrenorul Weiler. Dar unele sunt și riscante, așa cum își doresc fanii. Problema e că Weiler se enervează când se înmulțesc cele greșite. Nu țin să fiu o vedetă, cu luminile ațintite asupra mea. Și n-am costat 10 milioane de euro, ci doar 7,8 milioane. Se poate ajunge la 9,8 cu bonusuri de performanță, dar abia după 5 ani de contract" Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
gizeh
gizeh  •  09 Iulie 2017, 13:02

@balauru48 rinist,clătitar ... râde zugravu de voi idiotule

zizu
zizu  •  09 Iulie 2017, 09:04
Postat de satyricon pe 08 Iulie 2017, 23:49

Nu inteleg de ce rin-istii tin cu tot dinadinsul sa se faca de ras la fiecare articol, cu fiecare comentariu pe care-l fac!

in nici un caz nu se fac de ras....sau cel putin nu mai mult ca voi! cu infractorii care va conduc

satyricon
satyricon  •  08 Iulie 2017, 23:49

Nu inteleg de ce rin-istii tin cu tot dinadinsul sa se faca de ras la fiecare articol, cu fiecare comentariu pe care-l fac!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează