INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA LIGII FRANȚEI

OLYMPIQUE LYON - LILLE // VIDEO Ciprian Tătărușanu, erou la loteria penalty-urilor » Echipa lui s-a calificat în finala Cupei Ligii Franței!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 01:35

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a fost titular pentru Olympique Lyon în victoria reușită marți seara de echipa sa în fața lui Lille (2-2, 4-3 la penalty-uri), în semifinalele Cupei Ligii Franței. 

După 2-2 în timpul regulamentar - Tătărușanu e absolvit de vină la ambele goluri ale lui Lille - meciul s-a decis la loteria penalty-urilor. Lyon n-a ratat niciun penalty, în timp ce oaspeții au irosit două.  

Ciprian Tătărușanu, specialist la lovituri de la 11 metri pe vremea când evolua pentru Nantes, s-a evidențiat la primul penalty al oaspeților. Românul a parat execuția lui Sanches și a facilitat calificarea echipei sale în finala Cupei Ligii Franței.  

„Am ghicit colțul la primul penalty și sunt foarte fericit. Calificarea în finală e importantă, dar trebuie să continuăm la fel de bine, avem un început solid de an”, a declarat Tătărușanu la finalul partidei, conform paginii oficiale de Twitter a lui OL. După meci, titularul naționalei și restul colegilor săi au celebrat alături de fani calificarea în ultimul act.  

Tătărușanu n-a apucat să debuteze pentru Lyon în Ligue 1, Ciprian fiind ținut rezervă de Anthony Lopes (29 de ani). Portarul român a bifat aseară al treilea meci pentru OL, toate venind în Cupa Ligii. El mai fusese titular în meciurile cu Toulouse, 4-1, și cu Brest, 3-1.

Adversara lui Olympique Lyon din finală se va decide după disputarea semifinalei PSG - Reims. Meciul se joacă azi, de la ora 22:00. 

1,2 milioane de euroeste salariul anual net al lui Ciprian Tătărușanu la Olympique Lyon (cel mai mare din cariera portarului)

1,5 milioane de euroeste cota lui Tătărușanu acum, potrivit Transfermarkt

VIDEO // De ce s-a supărat Anamaria Prodan pe Tătărușanu

Vezi și: 

NAPOLI - LAZIO 1-0 // Cu Ștefan Radu pe teren, Lazio a fost eliminată în sferturile Coppa Italia, după un meci cu accente dramatice

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Euro 2024
Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Euro 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!
Superliga
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2020, 07:46

Altă țeapă trasă de Becali, nu?

parpalache
parpalache  •  22 Ianuarie 2020, 09:27

Pai era specialist la loviturile de departajare si pe timpul cat evolua la fcsb!I-a adus multe calificari!Aaaapara Tatarusanuuu!!!

danny_l
danny_l  •  22 Ianuarie 2020, 08:38

Ce nu ați înțeles,jucătorul român este ținut rezervă că să se plafoneze,nule place stilul nostru, apropiat de cel italian și sud-americane,de aceea ne-a priit meciurile cu Argentina, Columbia la Mondial,din păcate noi am regresat de atunci iar ei au crescut,da,este adevărat,unii jucători sunt leneși sau delăsători,dar nimeni nu poate pune la îndoiala tehnicitatea unui jucător român, lipsește forță pentru că sunt firavi,nu ar trebui sa ne facem probleme de meciul cu Islanda, îi batem și pe teren rău și pe un gazon bun, depinde de Mirel ,și cred că îi va ambiționa,succes Tătărușanu,succes România, succes tuturor jucătorilor români în carieră pentru că au nevoie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează