INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihăilă și Nedelcearu în duelul românilor din Serie B

Dennis Man vs Ionuț Nedelcearu, unul dintre duelurile serii în Palermo - Parma 0-0 / Foto: Imago
Dennis Man vs Ionuț Nedelcearu, unul dintre duelurile serii în Palermo - Parma 0-0 / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 08:39 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 09:46

În Palermo - Parma (0-0), din Serie B, Ionuț Nedelcearu a câștigat duelul direct cu Dennis Man, dar cea mai mare notă a primit-o portarul lui Palermo, ex-craioveanul Mirko Pigliacelli: 6,5. Vali Mihăilă a avut o zi slabă.

Parma a plecat cu un punct, vineri seară, de la Palermo (0-0), dar n-a fost seara românilor. A celor de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, cu siguranță nu.

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
FCSB
Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

Parma Live, verdict în duelul Ionuț Nedelcearu - Dennis Man

În prim-plan s-a aflat duelul Ionuț Nedelcearu - Dennis Man, iar cotidianul online Parma Live i-a dat câștig de cauză primului. „Man i-a pus probleme în câteva rânduri, dar per total n-a tremurat în fața lui și a făcut un meci bun”, a scris publicația amintită despre Nedelcearu, căruia i-a dat nota 6.

Extrema Parmei, în schimb, a primit 5,5, iar Parma Live a comentat: „După o iarnă uluitoare, primăvara este lentă: românul a încercat până la final, dar în afara unui șut cu stângul de la o distanță medie n-a creat niciun pericol”. Man n-a prins fluierul final pe teren, antrenorul Fabio Pecchia înlocuindu-l în minutul 83.

Vali Mihăilă a avut o evoluție modestă

Nici Valentin Mihăilă n-a prins o zi bună. Cotidianul amintit l-a notat tot cu 5,5 și a notat: „ Seară grea, românul a avut o primă repriză cu multe alegeri greșite și erori tehnice. Pecchia l-a ținut pe teren peste o oră, dar n-a fost recompensat”.

Mihăilă, care se află în negocieri cu clubul pentru prelungirea contractului, a fost schimbat în minutul 69.

Mirko Pigliacelli n-a putut fi învins de Dennis Man

Cel mai bun dintre „români” s-a dovedit a fi... „olteanul” Mirko Pigliacelli. Fostul goalkeeper al Universității Craiova a închis poarta lui Palermo, iar Parma Live i-a dat 6,5. Argumente: „Le-a refuzat lui Di Chiara și Delprato bucuria golului. Foarte bun și la Man, în repriza secundă. O performanță excelentă”.

Parma este lider în Serie B, cu 70 de puncte, 6 mai mult în acest moment decât Como. Palermo, în schimb, ocupă locul 6, cu 52 de puncte.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Florin Manea, la GSP Live: „Man va pleca de la Parma!”

Mai puteți citi:

Internaționalul lui CFR Cluj n-a suportat umilința! A anunțat că pleacă la vară: „Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”

Gică Hagi, mai fericit ca niciodată: „Perfect! Eu am o vorbă, le-am zis-o și băieților”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează