INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

GALERIE FOTO Englezii l-au urmărit pe Drăgușin și au început „rafala” » Meme-uri nemiloase după Fulham - Tottenham

Drăgușin, comparat cu Vlad Chiricheș +12   FOTO
Drăgușin, comparat cu Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 07:58 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 08:53

Radu Drăgușin a fost în premieră titular la Tottenham, în meciul pierdut cu Fulham, 0-3. Iar fanii englezi au luat cu asalt rețelele de socializare și au râs de român.

Drăgușin a greșit și el l-a primul gol, când l-a scăpat din marcaj pe Muniz. Însă nu a fost singurul, Udogie era departe, iar Romero a făcut greșit pasul la ofsaid.

FOTO. Meme-uri nemiloase la adresa lui Radu Drăgușin

Adevăratul Drăgușin luat de Tottenham
+8 FOTO

Cu toate că niciun jucător al lui Spurs nu a ieșit în evidență în mod pozitiv, iar managerul Ange Postecoglou a criticat atitudinea elevilor săi, mulți suporteri cred că Drăgușin a fost unul dintre principalii vinovați pentru eșec. Astfel, ei au luat cu asalt rețele de socializare cu glume la adresa românului.

Cei mai mulți l-au asemănat cu Vlad Chiricheș, ultimul român care jucase la Spurs, considerat un transfer ratat de englezi.

Antrenorul lui Tottenham a criticat atitudinea echipei

„Nu cred că este un meci la finalul căruia să vorbim despre individualități, pentru că indiferent că este primul meci al lui Radu sau al 500-lea al lui Sonny, nu prea contează. Ceea ce contează este că, ca grup, pur și simplu nu am atins nivelul de care avem nevoie pentru a câștiga, așa că, pentru noi, în mod evident, există o lecție de învățat.

Face parte din procesul de creștere. Sunt lucruri prin care trebuie să treci dacă vrei să ai parte de creștere. Important e modul în care vom reacționa, asta este provocarea noastră acum.

Pentru a fi corect față de jucători, este prima dată în acest an când am simțit, mai ales în a doua repriză, că nu am... suntem în poziția în care suntem pentru că în fiecare săptămână am fost foarte, foarte competitivi în fiecare aspect al jocului și chiar și în meciurile pierdute am simțit că am atins anumite repere în ceea ce privește efortul și competitivitatea.

Cred că asta ne-a lipsit acum, este foarte dezamăgitor. Am avut destule ocazii de a marca, așa că nu cred că asta a fost problema. Nu a fost vorba de a marca. Și dacă am fi marcat, nu ar fi însemnat nimic”, a declarat Postecoglou după meci, potrivit Football London.

VIDEO. Rezumatul meciului Fulham - Tottenham 3-0

Citește și:

Ce notă a primit Drăgușin din partea britanicilor, după Fulham - Tottenham 3-0: „Un moment vital!”
Premier League
Ce notă a primit Drăgușin din partea britanicilor, după Fulham - Tottenham 3-0: „Un moment vital!”
Seria ISTORICĂ a lui Tottenham s-a încheiat astăzi, la primul meci cu Radu Drăgușin titular
FULHAM - TOTTENHAM 3-0
Seria ISTORICĂ a lui Tottenham s-a încheiat astăzi, la primul meci cu Radu Drăgușin titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Trotsky
Trotsky  •  17 Martie 2024, 09:30

ce va mai place sa dați in romanii noștri, cum ar fi ca prosportul sau fanatik sa facă un frumos articol împănat cu comentariile la adresa voastră , cred ca ați fi mândri de voi ca ați ajuns mai jos de genunchiul broaștei.

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Martie 2024, 09:06

Festelire tipic romaneasca ...

21lva
21lva  •  17 Martie 2024, 09:04

Răutăcisme

Vezi toate comentariile (3)
Comentează