INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

S-a aflat salariul pe care îl va primi Radu Drăgușin la Londra + Când s-ar face transferul

Radu Drăgușin are o cotă de 20 de milioane, potrivit Transfermarkt Foto: Imago
Radu Drăgușin are o cotă de 20 de milioane, potrivit Transfermarkt Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 14:21 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 15:25

Radu Drăgușin, 21 de ani, cel mai bun jucător român în 2023, ar avea acord cu Tottenham. Contract pe patru sezoane și jumătate, salariu de 4 milioane de lire sterline, echivalentul a 4,6 milioane de euro. Genoa și Spurs ar putea ajunge la o înțelegere înainte de weekend.

În fiecare zi se vorbește de Radu Drăgușin și de transferul său iminent la Tottenham, chiar dacă nici Napoli nu renunță la ideea de a-l cumpăra în această lună. Ales jucătorul anului în ancheta Gazetei Sporturilor, fundașul central se pregătește de următorul meci la Genoa, vineri, în deplasarea contra Bolognei, dar gândul său e la Spurs.

Radu Drăgușin ar putea debuta la Tottenham cu Manchester, pe Old Trafford

Florin Manea, agentul jucătorului, se așteaptă ca tranzacția să se rezolve rapid, mai ales după ce Ange Postecogolou, managerul londonezilor, le-a cerut insistent celor de la club să îl ia chiar în această săptămână pe stoperul în vârstă de 21 de ani.

BOMBĂ în La Liga: Sergio Ramos și alți spanioli, dopați! WADA cere explicații de urgență
SPANIA
BOMBĂ în La Liga: Sergio Ramos și alți spanioli, dopați! WADA cere explicații de urgență

Pentru că vrea să-l folosească pe Drăgușin chiar de la viitoarea partidă de campionat a lui Tottenham în Premier League, pe 14 ianuarie, cu Manchester United, pe Old Trafford. Atunci ar putea debuta Drăgușin.

Tottenham se gândește la 20-23 de milioane, urmând să urce maximum până la 25 de milioane. Genoa ar vrea 30 de milioane și va trebui să coboare și ea. Până la urmă, ar rămâne numai o diferență de câteva milioane între ele. E o mare posibilitate ca transferul să se facă în următoarele 48 de ore 
- Ben Jacobs, jurnalist englez

Radu Drăgușin ar primi 4,6 milioane la Tottenham. Cel mai mare salariu, Son Heung-min: 11,8 milioane

La Londra, „tricolorul" ar avea acord cu Tottenham, urmând să semneze un contract pe patru stagiuni și jumătate, până pe 30 iunie 2028. „Salariul său va fi similar cu cel al lui Guglielmo Vicario", portarul italian adus de la Empoli în vară pentru 18,5 milioane de euro (cotă de 30 de milioane pe Transfermarkt).

Goalkeeperul peninsular, 27 de ani, e plătit cu 4 milioane de lire sterline pe sezon, echivalentul a 4,6 milioane de euro. Al 11-lea salariu de la echipa lui Ange Postecoglou, cel mai mare avându-l căpitanul sud-coreean Son Heung-min (31 de ani): 11,8 milioane de euro.

Prețul lui e de 25-30 de milioane de euro. Genoa cere această sumă. Ar fi o mare lovitură pentru Genoa să-l vândă cu 25 de milioane 
- Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin

„Radu Drăgușin e prototipul ideal pentru un stoper de Premier League"

Despre Drăgușin, un nume mare din fotbalul italian a spus că s-ar integra perfect în Marea Britanie.

„Are profilul apărătorului englez. Jocul lui s-ar potrivit foarte bine în Premier League", a declarat Fabrizio Ravanelli. „Am jucat acolo, am stat acolo și pot afirma că orice antrenor din Anglia apreciază fundașii ca Drăgușin. Puternic fizic, tare la duelurile aeriene, care să se miște rapid, cum o face el, să aibă răutate în confruntarea cu atacanții adverși. E prototipul ideal pentru un stoper de Premier".

Fostul atacant al lui Juventus, Middlesbrough, Marseille și Lazio a conchis: „Cred că Premier League nu va lăsa să-i scape un jucător ca Drăgușin".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Un copil român teribil a uimit Academia unui mare club german: „Doar unul mai șutează ca tine” » Ce spune tatăl lui, fost jucător în Superliga: „Ronaldo e obsesia lui”
INEDIT
Un copil român teribil a uimit Academia unui mare club german: „Doar unul mai șutează ca tine” » Ce spune tatăl lui, fost jucător în Superliga: „Ronaldo e obsesia lui”
Kylian Mbappe i-a lăsat mască pe jurnaliști, la zona mixtă, după succesul din Supercupă: „Avem o înțelegere”
FRANȚA
Kylian Mbappe i-a lăsat mască pe jurnaliști, la zona mixtă, după succesul din Supercupă: „Avem o înțelegere”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  04 Ianuarie 2024, 19:02

Salariu înseamnă cât câștigi pe an, man. Deci 4x4=......

romeomocan668
romeomocan668  •  04 Ianuarie 2024, 16:21

Son are 11 milioane pe an…Dragusin 4 mil pentru patru ani.Desi eu nu cred povestea asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează