INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs"

Radu Drăgușin împotriva lui Rodrigo Muniz, adversarul direct la 0-3 cu Fulham Foto: Guliver/GettyImages
Radu Drăgușin împotriva lui Rodrigo Muniz, adversarul direct la 0-3 cu Fulham Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 13:32 / Actualizat marti, 19 martie 2024 13:43

Tim Sherwood, 55 de ani, ex-jucător, antrenor și manager la Tottenham, i-a reproșat lui Radu Drăgușin poziționarea la primul gol primit cu Fulham (0-3). Actualul analist a nuanțat însă: ”Nu spun că a fost slab în acest meci, nu a fost slab deloc”.

Primul meci al lui Radu Drăgușin ca titular și integralist la Tottenham a fost mult comentat și în Anglia, și în România. Tim Sherwood, 55 de ani, ex-căpitan la Spurs, dar și antrenor, director tehnic și manager interimar la londonezi, a vorbit și el despre evoluția „tricolorului" la 0-3 cu Fulham.

L-a criticat pentru poziționarea la primul gol, dar nu a fost dezamăgit în general de jocul său pe „Craven Cottage" și simte că stoperul în vârstă de 22 de ani va fi considerat un transfer bun în timp.

„Drăgușin a decis să facă pasul la ofsaid în momentul greșit"

„La acțiunea de 1-0, centrarea lui Robinson e extraordinară. Înainte însă, Drăgușin a decis să facă pasul la ofsaid în momentul greșit. A fost exact acel metru în plus de care avea nevoie Muniz", a declarat Sherwood, actual analist la Premier League Productions, potrivit presei britanice.

Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”
ITALIA
Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”

Fostul jucător englez crede că „dacă ar fi fost Micky van de Ven, s-ar fi întors mai iute și ar fi mărit presiunea asupra atacantului. Cu el, nu s-ar fi primit acel gol, e mai rapid".

„Drăgușin de-abia a venit în Premier League. Să-i oferim timp!"

Sherwood, care a jucat cel mai mult la Blackburn în carieră, 300 de partide în total, susține că a fost însă doar prima apariție în formula de start: „Ascultați-mă! Băiatul de-abia a venit în Premier League, trebuie să-i oferim timp. Nu spun că a fost slab cu Fulham, nu a fost slab deloc. Se va integra și va fi un jucător foarte bun la Tottenham".

Site-ul spurs-web.com, 100% dedicat echipei londoneze, scrie că Sherwood nu se mai grăbește să dea verdicte. A făcut-o în trecut cu Pedro Porro, a fost foarte dur la început cu spaniolul, și astăzi fundașul dreapta e unul dintre cei mai performanți jucători ai lui Ange Postecoglou.

Unii spun deja pe social media că Drăgușin nu e bun. Mă îngrozesc fanii fotbalului de azi. E straniu cum funcționează creierul oamenilor. Când li se întâmplă ceva rău, spun tot ce le trece prin minte, chiar dacă e corect sau nu
- Alasdair Gold, jurnalist specializat pe Tottenham la site-ul london.football

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Manchester United riscă penalități record!
PREMIER LEAGUE
Manchester United riscă penalități record!
Scandal sexual la echipa cu 10 titluri de campioană: 4 jucători arestați pentru viol în grup!
SCANDAL SEXUAL
Scandal sexual la echipa cu 10 titluri de campioană: 4 jucători arestați pentru viol în grup!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează