INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Răzvan Lucescu îl laudă pe Ovidiu Hațegan după victoria care l-a adus pe locul 1 » Arbitrul a câștigat o sumă impresionantă în Arabia Saudită

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 13:06

Răzvan Lucescu îl laudă pe Hațegan după victoria care l-a adus pe locul 1: "Arbitraj impecabil. De top, cu personalitate" 

Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a învins cu 3-1 pe Al-Wehda și e lider în campionat. Ovidiu Hațegan a condus cel de-al 7-lea său meci din acest sezon în Arabia Saudită și a ajuns la 35.000 de dolari încasați pentru meciurile arbitrate. 

Două partide dificile pentru Răzvan Lucescu în acest început de an. Ambele câștigate cu același scor: 3-1 cu Al-Ahli și tot 3-1 sâmbătă, cu Al-Wehda. Și e lider în Arabia Saudită, a trecut în fața lui Al-Nasr, având și o restanță de jucat. 

„Trebuia să riscăm” 

A fost un meci complicat. Al-Wehda are o mentalitate bună, nu renunță niciodată și se agață de fiecare moment. Înaintea etapei, era pe locul trei", a declarat Gazetei antrenorul în vârstă de 50 de ani, care a mutat inspirat în minutul 70. La 1-1, a apelat la Al-Shehri, un atacant, renunțând la un mijlocaș defensiv: „Trebuia să riscăm. Am jucat cu două vârfuri, plus linia de trei mijlocași ofensivi, acoperiți de un «închizător»". Iar Al-Shehri a făcut 2-1 la prima atingere, după zece secunde, la un corner, imediat cum a intrat. "Un gol venit perfect. Precum cel al lui Gomis. Să avem siguranță totală”. 

Hațegan a câștigat 35.000 de euro la saudiți 

Lucescu a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, care a condus cu brigada clasică (Octavian Șovre - Sebastian Gheorghe) cel de-al 7-lea său meci din acest sezon în Arabia Saudită (șase în campionat, unul în Cupa Regelui). Doar în Liga 1 are mai multe: 9! Arădeanul a câștigat nu mai puțin de 35.000 de euro din confruntările saudite. 5.000 pentru fiecare partidă, barem de Champions League. 

„Arbitraj impecabil. O echipă de top, cu personalitate. Nu degeaba a ajuns la un asemenea nivel", a descris Răzvan prestația trioului Hațegan - Șovre - Gheorghe. La 0-1, în minutul 30, „centralul” a dictat corect penalty (confirmat și de VAR) la faultul asupra lui Giovinco. Golul lui Gomis a însemnat revenirea în joc a lui Hilal.  

22 de meciuria arbitrat Hațegan în acest sezon în toate competițiile alături de Șovre și Gheorghe, inclusiv 3 în Ligă, 1 în Europa League și două la CM Cluburi

Citește și:

Jurgen Klopp, record all-time în Europa » Are mai multe puncte decât Tottenham și Arsenal la un loc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
bulletproof
bulletproof  •  12 Ianuarie 2020, 22:07

Bravo Hotzogane ❗ ????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează