INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MESAJ

Răzvan Lucescu sare în apărarea lui Ianis Hagi: „Cei care îl ironizează să se uite în oglindă să vadă ce au realizat”

Ianis Hagi a impresionat prin evoluțiile sale de la Rangers // FOTO: facebook.com/rangersfc/
Ianis Hagi a impresionat prin evoluțiile sale de la Rangers // FOTO: facebook.com/rangersfc/

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 09:10

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, i-a luat apărarea lui Ianis Hagi (22 de ani) și i-a criticat pe cei care se iau de mijlocașul împrumutat de Genk la Rangers, fiind de părere că românul va avea un viitor strălucit. 

„Nu știu dacă Ianis Hagi va fi numărul unu în Europa, numărul unu la Rangers sau numărul unu în România. Dar are o valoare care îi permite să aibă o viață profesională la un nivel foarte bun și să realizeze ceva. Cei care îl ironizează să se uite în oglindă să vadă ce au realizat.

Are talent și are o educație profesională corectă. Are nevoie să fie puternic. El va trece prin niște dezamăgiri și trebuie să treacă mai departe peste aceste frustrări pentru a ajunge cu adevărat în top. Are în față un viitor bun”, a declarat Răzvan Lucescu pentru AntenaSport

3 goluriîn 12 meciuri are Ianis Hagi la Rangers, unde este împrumutat până la finalul sezonului

  • ERATĂ. Dintr-o eroare pentru care ne cerem scuze, în varianta inițială a articolului declarațiile lui Răzvan Lucescu au apărut - eronat - ca fiind o replică la o afirmație recentă a lui Răducioiu.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT! 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei! Al Hilal pregătește transferul unui jucător de top

Mircea Lucescu, onorat de italieni! E în Top 10 al celor mai buni antrenori străini: „Un maestru al fotbalului”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Aprilie 2020, 10:31

Fara indoiala cariera lui Raducioiu ii da dreptul sa-si dea cu parerea. Asa ca, daca Lucescu jr. s-a referit la el (nu e clar, totusi), greseste. Nici eu nu-mi dau seama cat de bun e sau nu Hagi jr. Cu siguranta e peste media ligii noastre, aici n-am nicio indoiala. Mai departe... nu stiu. Insa stiu ceva si il respect pentru asta. Putea fi un smecher care traieste pe banii tatalui, cu masini, femei, cluburi, alcool, eventual droguri. Cum sunt atat de multi altii. A preferat sa aiba propria cariera si sa munceasca pentru tot ce obtine. La fel si sora lui. Iar pentru asta e nevoie de educatia de acasa si de caracter. Asta e tot ce am de spus.

117160982529853
Mihai Nistor  •  13 Aprilie 2020, 10:03

Ce a realizat Raducioiu? Ne.a scos afara din casa in 94',tu ce ai realizat in afara de faptul ca ai fost un portar mediocru? Cel mai slab selectioner din istorie. Apara.l pe printisor cand va realiza ceva,e considerat mare speranta dar da chix la orice echipa. Nu vorbi TU de Raducioiu. Moralistule!

1cesare
1cesare  •  13 Aprilie 2020, 10:19

... adevăr grăieşte Lucescu jr.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează