INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRAZILIA

Rivaldinho despre Ianis Hagi în presa braziliană: „Nu am mai văzut unul ca el”

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 17:47

Rivaldinho, atacantul de la Viitorul, spune că „nu am mai văzut până acum un jucător care să controleze balonul cu la fel de mare ușurință cu ambele picioare”.

Rivaldinho, 24 de ani, atacantul brazilian de la Viitorul, a acordat un interviu pentru cotidianul Correio Braziliense în care a vorbit despre Ianis Hagi.

"E unul dintre cei mai valoroși fotbaliști alături de care am evoluat vreodată", a declarat fiul lui Rivaldo. "Are calitate. Nu am mai văzut până acum un jucător care să controleze și să lovească mingea cu la fel de mare ușurință cu ambele picioare. Dacă va fi folosit constant, va ajunge departe în carieră".

Despre Liga 1, Rivaldinho a spus: "Nu e ca Spania sau Anglia, dar e un campionat echilibrat, în care șase echipe se luptă mereu pentru titlu".

Răzvan Lucescu îl vrea pe jucătorul pe care l-a iubit cel mai mult la PAOK! Se opune soția?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  03 Ianuarie 2020, 19:56

O clipa am citit Ronaldinho in loc de Rivaldinho si era sa pic de pe scaun. M-am linistit. Nu e fake news, e doar o limba aplicata de brazilian intr-un loc bine stiut. Daca Rivaldo a renuntat sa-si mai forteze fiul prin nu stiu ce campionate sofisticate si l-a "esuat" la Ovidiu, Hagi mai insista inca sa-si lanseze progenitura in fotbalul mare. Probabil ca urmeaza o replica a lui Ianis la adresa fostului coleg de la Viitorul, ca vorba aia, daca nu ne laudam noi cine stie s-o faca mai bine.

vishnu
vishnu  •  03 Ianuarie 2020, 19:39
Postat de j0k3r pe 03 Ianuarie 2020, 18:43

am eu senzatia sau singurul atuu al lui ianis e ca da in minge cu ambele picioare? nimeni nu pare sa aiba altceva bun de zis despre el

Pai daca are doua picioare stangi, ce sa faca saracul? Din corner si 11m le mai nimereste, dar fotbalul nu se joaca de pe loc. Golul si asistul lui din actiune au fost amandoua niste semi-lufturi.

persanu
persanu  •  03 Ianuarie 2020, 19:02

Mă întreb acum despre ce ar fi putut sa zică Rivaldinho despre Iannis care este fiul patronului/antrenor unde evoluează brazilianul. Unde in lumea asta ma întreb, sa existe vreun jucător in postura lui Ronaldinho care sa aibe o altă parere deapre fiul antrenorului/patronului echipei unde acesta evoluează. :)))) Si asta nu neapărat ca este Ianis bun sau nu, dar ma întreb așa... Pai Messi daca e prieten cu Florentin Petre si Lionel ar fi întrebat despre fiul lui si anume despre Patrick Petre, ce ar putea zice Lionel? Messi: Aaaa e foarte bun Patrick, are dribling viteza tot chiar nu știu de ce nu evoluează într-un campionat puternic, dar se vede clar ca are calități mari pentru fotbalul mare. Cam asa si despre Rivaldinho cu Hagi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează