INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

S-a stabilit viitorul lui Ianis Hagi! Contra a dezvăluit tot: "Am vorbit cu antrenorul de la Fiorentina"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 17:11

Cosmin Contra, selecționerul României, a fost zilele trecute în Italia pentru a vorbi cu Ianis Hagi și cu antrenorii de la Fiorentina despre viitorul jucătorului de 19 ani.

"Am vorbit cu directorul sportiv și cu antrenorul de la Fiorentina și concluzia tuturor a fost că Ianis trebuie să meargă și să joace din ianuarie unde se poate. Acum totul depinde de impresarul lui să-i găsească echipa cea mai bună unde să facă acest lucru. Sunt foarte mulțumit de felul în care se antrenează.

Pe postul lui Ianis, Fiorentina are mai mulți jucători foarte buni și șansele lui Ianis sunt foarte mici de a juca. Ianis a cerut antrenorului să-l lase să joace la Primavera să aibă meciuri în picioare pentru a fi în formă la echipa națională de tineret. Toată lumea mi-a vorbit extraordinar despre talentul pe care-l are Ianis.

Ianis trebuie să aleagă foarte bine și să găsească un antrenor care-l dorește și care să-i dea șanse meci de meci. Doar așa poate crește. După aceea trebuie să se întoarcă la Fiorentina în vară mult mai bine pregătit pentru a juca", a declarat Contra la TV Telekom Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  27 Noiembrie 2017, 12:10

Voi (postacilor!) nu va iubiti odraslele? Nu vreti pentru ele cele mai bune conditii de dezvoltare personala si profesionala? Voi nu sunteti subiectivi niciodata? De ce aruncati cu 'noroi' in tanarul asta? Ce rau (la drept vorbind) v-a facut Hagi? Mai mult bun simt, domnilor (ca nu pot sa va zic altfel).

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Noiembrie 2017, 21:39
Postat de ortega pe 25 Noiembrie 2017, 20:55

În Gibraltar îl dau afară cu șuturi după prima etapă , în San Marino rezistă două etape că-l cunosc ăia pe gunoiul de tac-su , în Feroe , după 15 minute e pastă de mici , că ăia joacă în forță iar guvidul ăsta e terci după un clinci și-un corner ...

esti tare, dottore! musai trebe ca esti unu de prin redactia GSP, duoa comentariu!

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  25 Noiembrie 2017, 23:11

S-a stabilit viitorul lui Ianis Hagi! Contra a dezvăluit tot: "Am vorbit cu antrenorul de la Fiorentina" .. OK , DAR PÂNĂ LA URMĂ CE S-A STABILIT ? A stabilit pelticul Contra o discuție . S-a băgat și pierde-vară Mutu . S-a stabilit că rămâne cum am stabilit ... Articolul ăsta musai e al Crăițoiului , că altul mai prost nu găsești ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează