INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

S-a terminat sezonul în Rusia! Locul dezamăgitor obținut de Mircea Lucescu + Rezultatele celorlalți români

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 17:44

În această după-amiază s-a disputat ultima etapă a sezonului din campionatul Rusiei, în care au fost angrenați nu mai puțin de 6 români.

Zenit, formația antrenată de Mircea Lucescu, a învins pe terenul lui Lokomotiv Moscova, scor 3-0, însă a terminat abia pe trei, la opt puncte de campioana Spartak și la o lungime în spatele ocupantei locului doi, ȚSKA Moscova. Astfel, va juca în play-off-ul Europa League.

Terek Groznîi, echipa românilor Torje și Grozav, s-a impus în fața lui Samara, 3-1, terminând pe locul cinci, cu 48 de puncte, ratând la limită calificarea în preliminariile Europa League. Torje a fost titular în meciul cu Samara, evoluând 86 de minute, în timp ce Grozav a fost doar rezervă.

FC Rostov, echipa unde evoluează Andrei Prepeliță, dar și fostul dinamovist Miha Mevlja, a pierdut surprinzător pe terenul lui Orenburg, scor 0-2, ratând de asemenea calificarea în Europa League. Prepeliță a intrat pe teren în minutul 53, în timp ce Mevlja a fost integralist.

Ural, formația la care evoluează Eric Bicfalvi, a terminat sezonul pe locul 11, cu 30 de puncte. În ultima etapă, Ural a pierdut pe terenul lui Ufa, scor 0-1, într-o partidă în care Bicfalvi a fost integralist, iar unicul gol al partidei a fost reușit de Kehinde Fatai, fostul jucător al celor de la Astra și Farul Constanța.

Arsenal Tula, echipa fostului stelist Alex Bourceanu, a învins campioana Spartak Moscova cu 3-0, însă a terminat sezonul pe locul 14 și va fi nevoită să dispute play-off pentru menținerea în prima ligă. Bourceanu a fost integralist în disputa cu Spartak.

Ultima clasată din campionat a fost Tom Tomsk, care a strâns doar 14 puncte pe parcursul campionatului. La Tomsk evoluează și croatul Ante Puljici, fostul fundaș al lui Dinamo București. Acesta a fost integralist în ultima etapă, în meciul pierdut de echipa sa în fața lui Krasnodar, scor 1-5.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (8)
124043844829268
Laurentiu Ionescu  •  22 Mai 2017, 14:09

Îl luce un antrenor foarte slab,eram absolut convins că nu va reusi in campionatul rusiei unde este un campionat mult mai puternic ca în ucraina!

submarina
submarina  •  21 Mai 2017, 22:52

Sa traiti! La inceputul sezonului am postat ca Zenit va termina pe podium, dar nu pe cea mai inalta treapta...Adevaru e ca ML n-a avut nici o sansa sa ia in acest an titlul... In primul rand pt ca mafia moscovita la moment domina situatia din fotbalul rusesc, iar in al doilea, n-a dispus de un lot corespunzator. Una peste alta Il Luce a avut un obiectiv clar, accederea in grupele UCL de pe locul doi, dar care l-a ratat intr-un mod neplacut si rusinos. De aia probabil si va fi demis...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Mai 2017, 20:51

Mie mi-e mila si de balauru si Luce.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează