INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHARLEROI - GENK 2-1

Scandal la echipa lui Ianis Hagi! Directorul sportiv al lui Genk s-a dus peste arbitri la pauză

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 11:41

Genk, echipa lui Ianis Hagi, a fost învinsă de Charleroi, 1-2. Directorul sportiv al lui Genk, Dimitri De Condé, a intrat peste arbitri la pauză, cerându-i explicații „centralului” de ce i-a refuzat campioanei un penalty, oferindu-i unul lui Charleroi. A fost dat afară din vestiar. 

E de-abia etapa a 7-a în Belgia, iar campioana Genk are deja trei înfrângeri. Ultima, vineri seară, la 1-2 la Charleroi, a fost puternic contestată de oficialii oaspeților. Care le-au reproșat „centralului” Nathan Verboomen și asistenților video acordarea prea ușor a unui penalty gazdelor, la doar un minut după ce le refuzase lor unul. La 0-0. 

La pauză, când adversarii conduceau cu 2-0, directorul sportiv al echipei lui Ianis Hagi a coborât din lojă și a intrat valvârtej în cabina arbitrilor. Dimitri De Condé le cerea explicații pentru deciziile controversate. A fost dat afară. „Nu ai ce discuta cu arbitrii în vestiarul lor", l-a avertizat Pierre-Yves Hendrickx, director la Charleroi. 

Un fost arbitru belgian, Serge Gumienny, le-a luat apărarea oaspeților. „A fost 11 metri mai evident pentru Genk decât pentru Charleroi. Nu înțeleg de ce VAR nu a intervenit la ambele faze”, a declarat acesta. „Anul trecut, VAR acționa mai des. Acum, după ce li s-a spus să întrerupă mai puțin jocul, asistenții video nici nu mai știu când să-l avertizeze pe arbitru”. 

„Nu meritam să pierdem. Nu am răspuns prea bine după golul primit din penalty, dar am jucat mai bine în repriza a doua” - Felice Mazzu, antrenor Genk, ex-Charleroi  

Ianis, doar din minutul 81 

Revenit la club după „dubla” cu Spania și Malta, Ianis Hagi nu a fost titular la Genk. Al 4-lea meci la rând când nu e în formula de start. Totuși, după două partide în care nu a fost folosit deloc, numărul 23 a intrat spre sfârșit, în minutul 81. A încercat să dinamizeze câteva acțiuni, dar fără finalizare.

Marți joacă în Liga Campionilor 

Nu a fost tocmai un meci de pregătire reușit înaintea startului în Champions League. Genk joacă marți, pe terenul lui Salzburg, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

Citeșe și:

Detalii despre situația lui Ciprian Tătărușanu de la Olympique Lyon: „Venirea lui a zguduit lucrurile”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
visinu
visinu  •  14 Septembrie 2019, 16:17

Dupa Fiorentina, vad ca si astia de la Genk au dat in orbul gainilor, nu vad ce valoare au pe banca. Sau poate il pastreaza proaspat pentru Liga Campionilor. In fine, sa vedem si beizadeaua ailalta cate minute prinde, are meci Ajax peste cateva ore.

dorelus
dorelus  •  14 Septembrie 2019, 15:02

Oameni buni el nu este umilit de nimeni...poate ca doar de ziaristii de la gsp care dorind sa-i faca placere ,,regelui fara coraoana,,l-au tot laudat fara a avea continut. hai sa fim seriosi si sa acceptam ca este un fotbalist de divizia b titular el seamana cu maica-sa nu cu ,,regele,,doar la trufie si prostie seamana cu el cine baga 4 milione-n foc?Nu joaca doar pt ca nu merita.Punct si de la capat.. doamne ajuta

sorinaccio
sorinaccio  •  14 Septembrie 2019, 14:04

Bine că nu s-a dus la Barcelona, la Bayern sau la City, ca risca să facă tușa. La Spartac era rău, dădeau ăia 15 milioane, trebuia să dai și la Fiorentina, mai rămâneai cu 12 milioane, țeapă curată. La Genk e perfect, joacă meci de meci și echipa e în Champions League. Altfel se vede meciul de pe bancă decât de la TV.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează