INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Și Chipciu pleacă de la Anderlecht! Oferta venită în primele zile de mercato

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 12:49

Românii de la Anderlecht sunt pe picior de plecare. După ce Stanciu a anunțat că e gata să meargă la Sparta Praga, acum și Chipciu ar putea părăsi formația belgiană.

Presa turcă scrie că Bursaspor îl dorește pe Chipciu, iar în zilele următoare reprezentanții turcilor ar urma să meargă în Belgia pentru a discuta termenii transferului.

Chipciu (28 de ani) a ajuns la Anderlecht în 2016 de la FCSB și mai are contract cu formația belgiană până în 2020. Atât el, cât și Stanciu se află într-o perioadă neagră a carierei.

12 meciuri a jucat Chipciu în acest sezon pentru Anderlecht fără să marcheze vreun gol

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  02 Ianuarie 2018, 13:07

Îl vrei la ficibisi ?

salatini
salatini  •  02 Ianuarie 2018, 17:39

2 chiftele umflate de Prodanca, fara suparare!! Andrelecht s-a fript incredibil, au produs o gaura de cel putin 12 mil. de coco !!Asa le trebuie daca au crezut în petardele lui Gigi bulău!! Sa le fie invatatura de minte, daca nu intra chiar acum in criză financiară profundă......

1779502482283942
Emil Nae  •  02 Ianuarie 2018, 16:11

alt superjucator care a vazut ca de superjucator ce este nu are loc in vest asa ca hai la noi in est ca acolo va este locul in lumea a III sau a IV sau printre dune ca la altceva chiar nu au sanse de superjucatori ce sint. Si turcia este spania pentru el sau ei ca altfel un kirghistan, cecenia uzbechistan. Nu vorbesc de china ca nu au loc nici acolo superjucatori ca chipciu, stancu si alti ratati.Estul este vestul lor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează