INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COMUNICAT

Șumudică dă explicații Bașkanului » Reacția românului după zvonurile care îl dau plecat la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 13:19

Marius Șumudică a dezmințit oficial că ar urma s-o părăsească pe Kayserispor. Prin intermediul site-ului echipei, românul a emis un comunicat în care a vorbit despre planurile sale de viitor la formația pe care o pregătește din această vară.

"În ultimele zile a apărut în presă că am primit ofertă de la echipe din Turcia sau din alte ţări şi că situaţia se va clarifica după o perioadă. Este normal ca un jucător sau un antrenor să primească oferte atunci când este profesionist şi obţine succese. Însă faptul că au apărut din nou informaţii cu privire la ofertă sau oferte pentru mine este total independent de mine şi cred că este ceva menit să ne afecteze concentrarea înaintea meciului cu Malatyaspor, de la sfârşitul săptămânii, şi a partidei de apoi, cu Antalyaspor.

Nu am nicio nemulţumire şi mă gândesc să stau pe toată durata contractului, iar preşedintelui i-am spus că atunci când vrea pot semna pe încă cinci ani. Nu sunt un om care să îşi lase echipa la jumătate de drum, înainte să expire contractul. Mai am multe obiective la Kayserispor, unde lucrez relaxat, datorită atitudinii preşedintelui, calităţii lotului, frumuseţii oraşului şi afecţiunii suporterilor.

Vă rog să nu daţi curs zvonurilor fără sens în această perioadă, în care împreună cu preşedintele clubului şi cu echipa, uniţi, ne îndreptăm spre succese", se arată în comunicatul lui Șumudică. 

Presa din Turcia a scris zilele trecute despre interesul lui Galatasaray pentru antrenorul român. Echipa Cimbom i-a rezilitat în cursul acestei săptămâni contractul lui Igor Tudor. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  20 Decembrie 2017, 18:11

Bravo bai Sumi ai dat dovada de caracter. Multa stima si respect din partea unui Dinamovist.

catta81k1
catta81k1  •  20 Decembrie 2017, 22:27

Asa se scrie numele lui Sumudica in Turcia? Smudica?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 Decembrie 2017, 21:20

nu-l credeti pe ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează