INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer pentru George Pușcaș! Atacantul semnează azi: este cumpărat de la Inter cu 3 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 16:53

George Pușcaș (22 de ani) este unul dintre cei mai vânați atacanți români, fiind în această vară chiar și pe lista FCSB-ului, care nu și-l poate permite însă.

Până la urmă, vârful lui Inter va ajunge la Palermo, formație care-l cumpără pentru 3 milioane de euro. Tuttosport anunță că mutarea se va face chiar azi sau cel târziu mâine dimineață.

Anunțul transferului a fost făcut de Maurizio Zamparini: "Am oferit trei milioane de euro celor de la Inter pentru el. Nu suntem însă dispuşi să ruinăm clubul cu salarii de Serie A".

În returul sezonului trecut Pușcaș a evoluat la Novara, unde a marcat 9 goluri. În primele luni ale sezonului a evoluat la Benevento, în Serie A, unde a înscris o singură dată.

Palermo evoluează în Serie B, unde sezonul trecut a terminat pe locul 4.

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  01 August 2018, 02:01

Toti au fost vara asta pe lista fcsb-ului! La acest jucator Becali a si cantat "Puscas si cureaua lata, ce mai transferam odata!"

maxp
maxp  •  01 August 2018, 00:21

Transfer bun, daca si promoveaza s-a scos. Important e ca ramane in fotbalul mare. Ca ii vom vedea tot pe Tucudean si pe Keseru prin echipa nationala... as propune un meci organizat de FRF, stranieri vs Liga I, asa sa ne facem o idee, incercand sa-i luam pe cei mai buni. Poate ne-am trezi putin la realitate.

stark
stark  •  31 Iulie 2018, 22:53

Contra, pastreaza-l la Nationala.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează