INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Vasile Mogoș speră să fie chemat de Rădoi la națională: „Când cobor din avion, pup pământul, mi-e dor de ţară!”

Vasile Mogoș +18   FOTO
Vasile Mogoș

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 18:48

Vasile Mogoș, 27 de ani, născut la Vaslui, spune că este foarte emoționat de câte ori revine în România și menționează că așteaptă să-l cunoască pe selecționerul Mirel Rădoi, sperând să fie convocat la echipa națională.

Mogoș, apărătorul lui Cremonese (Italia), are un singur meci la națională, în mandatul lui Contra, la 0-2 cu Suedia. 

„Când cobor din avion, pup pământul, mi-e dor de ţară, de mâncare, să mă duc la magazin să cer pastramă, cârnaţi, să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă, d-asta mi-e dor! Mie îmi place România şi, când pot, mă întorc întotdeauna. Şi iarna asta am fost, de Anul Nou. Asta e vacanţa mea, să stau cu băieţii, cu verişorii mei, cu fraţii mei, nu să mă destrăbălez. Să stau la ţară, să facem un grătar şi să stăm toţi împreună să povestim amintirile pe care le avem.

Îmi place să vorbesc cu băieţii. Am vrut să văd dacă sunt bine, să văd cum au petrecut carantina. Am vorbit cu mai mulţi, cu Radu, cu Puski, cu Nistor, cu Niţă, cu Anton, i-am făcut urări lui Răzvan Marin. Îmi face mare plăcere să vorbesc cu ei, înseamnă că le-am lăsat ceva băieţilor. E greu pentru mine că nu vorbesc niciodată cu nimeni în româneşte”, a spus Mogoș pentru TV Telekom Sport.

"Sper să-l cunosc pe Mirel Rădoi, nu judec persoanele pe care nu le cunosc. Din filmări, din video, pare un antrenor foarte dur care are mare caracter, sper să-l cunosc şi să-i strâng mâna. Doamne ajută!, o să dau totul aici ca să am posibilitatea să fiu convocat la naţională, să văd din nou toţi băieţii şi să-l cunosc pe selecţioner"
Vasile Mogoş, pentru sursa citată

19meciuri, 2 goluri și o pasă de gol are fundașul în acest sezon de Serie B, în toate competițiile

CINE E VASILE MOGOȘ?

 Plecat de la vârsta de 6 ani din România în Italia, unde s-a stabilit cu familia, tata, mama, fratele și cele trei surori, Vasile Mogoș a luat-o de jos în fotbal, din liga a cincea. Acum joacă la Cremonese, în Serie B. Mogoş a ajuns în Italia în 1999 şi a început fotbalul la o academie din San Damiano. În toată cariera a evoluat doar în ligile inferioare din Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli şi acum la Cremonese. Fotbalistul a fost la un pas să ajungă la FC Vaslui, în 2007, fiind dorit de Dorinel Munteanu, dar transferul a căzut.

+17 FOTO

Mirel Rădoi despre conflictul dintre generații: „Trebuie să înțeleagă că toți suntem pentru națională”

EXCLUSIV Dezvăluiri din interiorul naționalei: „M-a șocat cum i-am văzut pe jucători în hotel. Contra mi-a spus că e disperat"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează