INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAPID VIENA - INTER 0-1

VIDEO Andrei Ivan a marcat cu Inter, dar golul i-a fost anulat » După meci a fost savuros: „Am răcit, era un pic frig afară”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 09:13

Andrei Ivan (22 de ani), atacantul lui Rapid Viena, continuă să aibă speranțe că echipa sa se va califica „optimile” Europa League, deși a pierdut pe teren propriu cu Internazionale Milano, scor 0-1.

„Eu cred şi în 1%, mă scuzaţi, sunt un pic răguşit. Am răcit, pentru că am jucat în mânecă scurtă şi era un pic frig afară.

Inter are jucători foarte buni, dar m-am simţit foarte bine pe teren, am fost relaxat, am vrut să îmi fac jocul şi mi-a ieşit cam tot ce a trebuit. Nu cred că a jucat la 100% Inter. Mi-a plăcut cel mai mult Perisic. A avut acţiuni bune pe partea stângă”, a declarat Ivan la TV Telekom Sport.

Andrei Ivan a reușit să marcheze în prelungirile primei reprize ale meciului de joi seară, dar arbitrul i-a anulat reușita. Berisha a trimis mingea cu capul spre Ivan, dar suedezul se afla în poziție de ofsaid și golul românului a fost anulat.

Vezi VIDEO cu golul anulat al lui Ivan!

Citește și:

CELTIC - VALENCIA 0-2 // Arbitrajul brigăzii conduse de Ovidiu Hațegan, lăudat în presa internațională: ”Nu dați vina pe arbitri! Au luat deciziile corecte” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
strickland
strickland  •  16 Februarie 2019, 15:58

SAVURÓS adj. v. agreabil, captivant, cuceritor, desfătător, fascinant, fermecător, încântător, plăcut, răpitor, seducător. Daca imi permiteti sa fiu si eu la fel de savuros: Titlul acestui articol este scris de o persoana care nu stie sensul cuvantului "savuros".

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  15 Februarie 2019, 10:07

Vai!!! Ce gaselnita gazetareasca!!! SAVUROS!!! O fi fost vre-o shaorma?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează