INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Reghecampf și Panduru, umiliți de Isăilă în Emirate! Gol absolut senzațional marcat de un argentinian

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut 1-3 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite.
Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut 1-3 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 21:12 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 22:08

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut 1-4 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite. 

Daniel Isăilă a schimbat echipa în această vară. După două sezoane în Arabia Saudită, la Al Hazm, fostul selecționer al naționalei U21 a trecut în Emirate, la Bani Yas, formație care se afla pe locul 9 în momentul întreruperii campionatului precedent. Debutul este unul perfect. A câștigat 2-0 cu Hatta în Cupă, iar astăzi a administrat o înfrângere dureroasă echipei lui Reghecampf și Basarab Panduru, secund la Al Wasl din acest sezon.

Reghecampf și Panduru, învinși de Isăilă

Toate golurile oaspeților au venit în prima parte. Brazilianul Joao Pedro a deschis scorul în minutul 27. Argentinianul Nicolas Gimenez a dublat avantajul 11 minute mai târziu, cu o reușită încântătoare. A luat mingea de la propriul portar, a făcut o cursă de 60 de metri și a șutat necruțător, de la mare distanță. 

Localnicul Suhail Al Noobi a stabilit un scor neverosimil la pauză. Reușita gazdelor a fost semnată de Fabio Lima, în minutul 73. Tanzianul John George a stabilit rezultatul final, 4-1, în ultimul minut.

VIDEO. Golul de 0-1

VIDEO. Golul de 0-3

6,98 milioane de euroeste valoarea totală a lotului lui Bani Yas. Al Wasl e cotată la 8,5 milioane de euro

Vezi AICI clasamentul din Emiratele Arabe Unite

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Denis Alibec, primul antrenament la noua echipă! Mâine poate debuta

Pandemia blochează iar sportul » 3 etape amânate din cauza ratei record de infectare cu COVID-19

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
109620883845176
Gabriel Topai  •  16 Octombrie 2020, 23:40

Isaila este un adevarat profesionist, el a montat si nationala U21. Meritul este al sau nu al lui Radoi.

elgabri
elgabri  •  17 Octombrie 2020, 05:53

Mutumim Isaila pentru ca ai construit si Nationala de Tineret, numai respect !!

romeverest
romeverest  •  17 Octombrie 2020, 00:44

Nu se poate !! Cum....”marele” antrenor Reghecampf a pierdut la acest scor ?? Oare ce zice sotia-palmier care isi vedea sotul ca pe unul dintre cei mai mari antrenori ?? Tocmai el despre care tot sotia spunea ca a fost Dumnezeul fotbalului din Germania ?? Oricum....Reghe este obisnuit cu asemenea infrangeri pentru ca atunci cand antrena pe Al Wahda a luat niste batute cu scoruri de 5-0 si 5-1 de la niste necunoscuti prin grupele Ligii Campionilor din Asia de nu mai stiau seicii ce sa mai faca ca sa scape de el !! Cat de curand va fi demis si de la Al Wasl, dar cu siguranta ne va spune ca de dragul Fcsb-ului a renuntat el la Emiratele Arabe ca sa vina la echipa ciobanului !!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează