INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Șumudică, criză de nervi la finalul meciului cu Beșiktaș » A țipat la translator în timpul conferinței

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2017 10:33

Marius Șumudică furios că a rămas fără tricourile lui Quaresma și Pepe! A avut nevoie de pungă cu gheață la mâna dreaptă! 

Antrenorul gazdelor și-a dorit o amintire după egalul cu campioana, care l-a egalat dintr-un penalty contestat: ”Pentru noi n-ar fi dat 11 metri. Dar sunt fericit și cu un punct, am jucat eroic în zece”.

Greu de învins în Turcia, Șumudică a supraviețuit și "valului" Beșiktaș, 1-1. Și păstrează locul 5, la egalitate cu campioana. În obiectivul autoimpus de antrenorul român: "Am promis când am venit să termin în primele opt. Este greu pentru Kayseri să se bată la titlu. Puteam să câștigăm, dar eu sunt fericit și cu punct. Am avut un om în minus o repriză și ai mei au jucat fiecare cât pentru doi împotriva celei mai bune echipe din Turcia".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"N-au nevoie de ajutor"

Șumi s-a plâns din nou de arbitraj: "Noi n-am fi primit penalty într-o fază similară. Beșiktaș nu are nevoie nici de unu la sută să fie ajutată".

Iar la conferința de presă era furios că nu știa ce s-a întâmplat cu tricourile lui Quaresma și Pepe, cerute după meci. A țipat la translator să i le găsească, doar cel al extremei fiind reperat la mijlocașul Atila Turan. Celălalt "trofeu", al fostului stoper al lui Real, care-l calmase la pauză, se rătăcise!

A avut nevoie și de o pungă cu gheață, rănindu-se la mâna dreaptă când a sărbătorit golul lui Umut Bulut.

"Îi felicit pe jucători pentru că au respectat tot ce le-am spus. Beșiktaș nu a avut prea multe ocazii, ai mei au luptat până la ultima picătură de energie, ieșind cu capul sus" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

"A fost 150 la sută penalty la acea fază, decizia arbitrului e corectă. Sunt multe echipe în luptă pentru primul loc. Dacă joacă așa mai departe, și Kayseri poate spera la titlu" Şenol Güneş, antrenor Beșiktaș

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Decembrie 2017, 16:03
Postat de adriann_ pe 11 Decembrie 2017, 14:35

Realizezi vreo secunda ca Besiktas tocmai a facut 14 puncte intr-o grupa de UCL cu Porto, Monaco si Leipzig? Ca a castigat ultimul meci la Leipzig cu rezervele, titularii fiind odihniti pentru meciul cu Kaiseri din campionat? Ma rog, daca ai intelge ceva din fotbal n-ai putea fi fecesebist, becalist samd.

Asa e, numai rapidistii inteleg ceva din fotbal! E drept, ei se opresc la nivelul ligii a 4-a, unde fac miscare, academie si alte bazaconii de-astea...

adriann_
adriann_  •  11 Decembrie 2017, 14:35
Postat de steaua1986forever pe 11 Decembrie 2017, 13:06

Da, pentru asta si ni se dau articole zilnice din "puternicul campionat al Turciei" si sunt cel putin 3-4 articole pe zi cu ce a zis acest mare intelectual, asta se pregateste de fapt

Realizezi vreo secunda ca Besiktas tocmai a facut 14 puncte intr-o grupa de UCL cu Porto, Monaco si Leipzig? Ca a castigat ultimul meci la Leipzig cu rezervele, titularii fiind odihniti pentru meciul cu Kaiseri din campionat? Ma rog, daca ai intelge ceva din fotbal n-ai putea fi fecesebist, becalist samd.

7mai1986
7mai1986  •  11 Decembrie 2017, 13:56

Pai nu l-ati vrut voi pe Contra?Ca e dinamovist ,ca e bine ca nu mai sunt antrenori stelisti?!Acum nici asta nu mai e bun?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează