O actriţă celebră şi-a clonat de două ori căţeluşa

Articol de GSP joi, 01 martie 09:53

Câinele a fost şi va fi cel mai bun prieten al omului. Oamenii se ataşează atât de mult de animalul lor de companie, încât este considerat de multe ori ca membru al familiei. Barbra Streisand şi-a iubit atât de mult câinele, încât a făcut ceva neobişnuit. Cunoscuta actriţă a declarat că a clonat-o de două ori pe căţeluşa Samantha, din rasa Coton du Tulear, care a murit anul trecut, la vârsta de 14 ani.



Barbara are acum doi câini, Miss Violet şi Miss Scarlett, care sunt clone ale Samanthei. Actriţa şi-a putut permite financiar să cloneze patrupedul, astfel că înainte ca acesta să moară, i-a prelevat celule din cavitatea bucală şi din stomac. "Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei", a declarat actriţa, care va împlini luna viitoare 76 de ani.

Barbra Streisand a mai spus că a numit puii Miss Scarlett şi Miss Violet, pentru că îi îmbracă în haine roşii şi, respectiv, în nuanţa lavandei, astfel încât să îi poată deosebi.

O actriţă celebră şi-a clonat de două ori căţeluşa
Barbra Streisand & Miss Violet & Miss Scarlett