O firmă din China plătește angajații cu 15 Euro/kg dacă slăbesc

Articol de GSP luni, 05 iunie 09:30

Șeful unei companii din China a început să se gândească la starea de sănătate a angajaților dar și la forma fizică a acestora și le oferă 100 yuan (circa 15 Euro) pentru fiecare kilogram pe care aceștia reușesc să-l dea jos.



Wang Xuebao, director la Xian Jingtian Investment Consulting, a observat că atât el cât și subalternii săi petrec foarte mult timp stând pe scaun. Aceștia, la fel ca angajații marilor companii din SUA și Europa de Vest au început să ia proporții și s-a gândit astel să ia măsuri. Un angajat a reușit să slăbească 20 de kg în trei luni și a primit un bonus de 2.000 de yuan, adică aproximativ 300 de euro.

De fapt, aproximativ 50% dintre angajați au reușit să slăbească puțin câte puțin, după ce mulți dintre ei s-au apucat să facă și sport. "Astăzi am alergat și am mâncat un ou ochi și ciuperci. Înainte mâncam carne la fiecare masă", a spus un angajat pentru presa chineză.

Din nefericire, directorul Wang, cel care a avut această idee, nu a reușit să se bucure de bonusul financiar, pentru că nu a reușit să slăbească nici măcar un kilogram.

O firmă din China plătește angajații cu 15 Euro/kg dacă slăbesc