SPORTURI  »  ALTELE  »  NHL

VIDEO CU REUȘITA A scris istorie pe gheață! Anze Kopitar a devenit al patrulea jucător din istorie care înscrie 400 de goluri în NHL pentru Kings

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 12:04 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 15:53

Căpitanul LA Kings, Anze Kopitar, a marcat cel de-al 400-lea său gol în NHL în victoria cu 4-1 de miercuri în faţa lui Vegas Golden Knights. Slovenul în vârstă de 36 de ani a înscris cu poarta goală!

Kopitar a devenit al patrulea jucător din istorie pentru LA Kings care a marcat 400 de goluri. Acestuia i-au trebuit 1.304 de jocuri pentru a ajunge la această performanță.

Kopitar a devenit primul sloven care a jucat în NHL la debutul său în 2006. Și și-a petrecut întreaga carieră în NHL cu Kings, fiind mereu remarcat atât pentru jocul său ofensiv, cât și pentru cel defensiv.

A reprezentat echipa națională a Sloveniei în mai multe turnee de juniori și seniori , precum și la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 de la Soci. De asemenea, a jucat pentru echipa Europei la Cupa Mondială de hochei din 2016 .

Citește și:

U-BT Cluj a învins campioana campionilor mondiali » Asistența din Polivalentă a bătut recordul stagional din Eurocup
Eurocup
U-BT Cluj a învins campioana campionilor mondiali » Asistența din Polivalentă a bătut recordul stagional din Eurocup
Carlos Alcaraz e primul star mondial care va participa la Laver Cup în 2024 » Îl va pregăti legendarul Bjorn Borg
TENIS
Carlos Alcaraz e primul star mondial care va participa la Laver Cup în 2024 » Îl va pregăti legendarul Bjorn Borg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
letsgocaps
letsgocaps  •  09 Noiembrie 2023, 14:02

Probabil din neatentie, dar si datorita necunoasterii fenomenului dl. Craitoiu nu e in stare sa traduca corect un articol in limba engleza si face o confuzie antologica. Kopitar este al patrulea jucator din istoria lui LA KINGS care reuseste sa ajunga la 400 de goluri inscrise PENTRU ECHIPA SA in NHL, nicidecum "al patrulea jucător din istorie care înscrie 400 de goluri în NHL". Pentru amatorii de statistica, Anze Kopitar este al 108-lea jucator din NHL care atinge borna de 400 de goluri marcate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează