SPORTURI  »  ALTELE  »  APARIȚIE

VIDEO + FOTO Apariție spectaculoasă a lui Ion Țiriac » Anunță un proiect major în Otopeni: „Nu spun cât costă, ați cădea jos”

Articol de , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 13:39 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 18:21

Ion Țiriac (84 de ani) a avut o apariție spectaculoasă la patinoarul de la Otopeni, unde a ținut o conferință de presă.

Fostul mare jucător de tenis a venit în cizme din piele de crocodil, gri, înalte până aproape de genunchi. El a vorbit cu jurnaliștii despre proiectul din Otopeni.

+10 FOTO

Țiriac vrea să facă o academie de tenis, o sală de sport, un stadion de tenis, un bazin de înot și o sală pentru gimnastică. Întregul complex se va numi Țiriac City.

VIDEO. Ion Țiriac anunță un proiect major: „O să se numească Țiriac City”

„O să admitem marea majoritate a copiilor, se cern apoi. Din cei 300 mai rămân 150 după 3 luni, apoi sunt 100 după 6 luni. Iar după un an mai rămân 30. Asta se întâmpla pe vremea mea la Dinamo, la tenis. Asta facem noi aici. Progresez destul de bine la Otopeni. 

Am avansat destul de mult cu sala. Anul acesta vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri. Nu sunt politician, nu mă interesează, dar am lucrat destul de mult cu actualul prim-ministru și cu precedentul. 

În București nu e o sală, nu e nimic. Fără să dau foarte multe detalii, un turneu ATP nu se poate juca în sală. Am niște probleme pentru că sunt și jocuri olimpice. O să facem și o sală aici, peste drum, cu drum și tot ce trebuie pentru o sală de 10.000-12.000 de locuri. 

Pentru concerte, expoziții, trebuie 15.000 de locuri. Știu cât costă, dar nu întrebați pentru că o să cădeți jos. Se poate face. Guvernul doar să facă străzile. Se pare că sunt de acord, de la prim-ministru până la ministrul construcțiilor. 

Bazinul Cameliei Potec va începe în aprilie și se va termina anul acesta. Sala Nadiei... să vedem când începem să facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Țiriac City”, a declarat Ion Țiriac.

Citește și:

Xavi Pascual pentru GSP.RO: „Deciziile privind viața mea profesională depind doar de mine”
INTERVIU
Xavi Pascual pentru GSP.RO: „Deciziile privind viața mea profesională depind doar de mine”
Reacția Arynei Sabalenka după succesul categoric din finala Australian Open: „Cred că o să încep să plâng”
AUSTRALIAN OPEN
Reacția Arynei Sabalenka după succesul categoric din finala Australian Open: „Cred că o să încep să plâng”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  30 Ianuarie 2024, 16:15

"Fostul mare jucator de tenis ?!!!"... O fi fost mare la ceva , dar nu in tenis ... Fara Ilie Nastase , nu s-ar fi auzit de el . El mai mult cu "Crosa" si sa impuste mistreti, alaturi de VIP urile din partid , pe vremea lui N. Ceausescu . Ii urez "succese " in viitor si fiecare oras din Romania , sa aiba cate un patinoar de hochei pe ghiata ... Nu se stie , poate ii batem pe americani la hochei ...

Van_Basten
Van_Basten  •  28 Ianuarie 2024, 05:53
Postat de BindenDanDat pe 27 Ianuarie 2024, 22:08

Cel mai tare a fost un interviu cu o doamna la șaizeci și de primăveri - sigur, noi radem (de fapt tu, ca io...) - deci o doamna la șaizeci si de primăveri care depunea eforturi sa convingă jurnalista ca domnul mai mare decât dansa cu fix exact doua-J de ani, (fa socoteala Bastenitos) are absolut toate componentele in perfecta stare de funcționare, sub slipul de antilopa suedeza. "Credeți-ma, e mai bărbat decât unul de 40!" Vaz ca se fac eforturi la nivel national sa nu cumva sa il supere vreunul pe colecționarul de mașini, domnișoare si cizme de croco. Daca te tragi un pas mai înapoi, ca mine, Bastenitos, tragi o gura de tandoori chicken extra hot, si iți zici in barba: "Bine ba Nea Ioane, dacă insiști Matale."

Imaginea de barbat puternic si potent promovata subtil. Domnul Tiriac bate orice adeversar si la tenis si la...(tenis). Cat despre picant, as cauta acolo pe unde esti ceva care se numeste Phall. O sa ma injuri printre lacrimi in timp ce-l incerci.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  27 Ianuarie 2024, 22:50
Postat de Van_Basten pe 27 Ianuarie 2024, 22:25

Bogatul si avarul din el cauta mereu castig. Chiar daca si-a luat cavou cu lift, gandul lui e tot la niste tunuri de dat. Sa fie sanatos, el si toti mistretii de la Balc.

Oh, Bastenitos, oh, numa'de-ar avea toti ințelepciunea ta de pre urma... Steaua zici, eh? :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează