SPORTURI  »  ALTELE  »  SERIE A

Ce concurenţă pentru Diletta Leotta! Apariţie de senzaţie pe marginea terenului la Derby della Madonnina: „Ce adrenalină! Sunt binecuvântată!”

Foto: @cindymarinaa
Foto: @cindymarinaa

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 13:02 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 14:35

AC Milan s-a impus în derby-ul cu Inter, scor 2-1, grație „dublei” lui Olivier Giroud, în etapa a 24-a din Serie A, însă spectacolul a fost prezent și pe marginea terenului.

Diletta Leotta e una dintre cele mai frumoase și apreciate jurnaliste din Italia, însă, sexy-jurnalista are concurență serioasă.

+17 FOTO

Concurenţă pentru Diletta Leotta!

Cindy Marina, o altă frumoasă reporteriță de televiziune din Italia, a fost prezentă la meciul dintre Inter și AC Milan. Prezentatoarea postului OverSport, a transmis informații de pe „Giuseppe Meazza” și a atras toate privirile.

„Nu există nimic mai special decât acest derby nebun! Giuseppe Meazza este într-adevăr un loc magic, ce adrenalină... Sunt binecuvântată să fiu prezentă pe el în fiecare weekend. Mă bucur să mă aflu lângă teren, pentru a transmite toate emoțiile de pe stadion!”, a scris Cindy, pe rețelele de socializare.

+17 FOTO

Cine e Cindy Marina

Cindy are 23 de ani și e o stea în ascensiune, inclusiv pe Instagram, unde are aproape 120.000 de fani. Ea e fotomodel, iar în 2019, a participat la concursul de Miss Univers Albania, unde a avut un real succes.

Înainte de a fi prezentatoare în Italia, Cindy era voleibalistă și evolua pentru naționala de volei a Albaniei.

Cea mai sexy şi mai rebelă fotbalistă a început o activitate care a îmbogăţit-o: „Mi-a schimbat complet viața” » Ce conţinea filmuleţul care a obligat-o să-şi încheie cariera de pe gazon
ANGLIA
Cea mai sexy şi mai rebelă fotbalistă a început o activitate care a îmbogăţit-o: „Mi-a schimbat complet viața” » Ce conţinea filmuleţul care a obligat-o să-şi încheie cariera de pe gazon

AC Milan, victorie uriașă cu Inter

În urma derby-ului della Madonnina, AC Milan ajunge la 52 de puncte și se apropie la un singur punct de Inter, care are însă un meci mai puțin desfășurat.

Golurile „rossonerilor” au fost reușite de Olivier Giroud (min. 75 și 78), în timp ce pentru „nerazzurri” a punctat Ivan Perisic (min. 38).

VIDEO. Rezumat Inter vs. AC Milan 1-2

Citește și:

„Singurul care-l interesează e Mihăilă!” » Atacantul român a reușit să impresioneze o legendă a fotbalului italian

Răsturnare incredibilă în Inter - Milan! Giroud rezolvă meciul în 3 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează