SPORTURI  »  ALTELE  »  SCANDAL

Conor McGregor a fost arestat! Veste-bombă în miez de noapte: totul s-a petrecut din cauza interacțiunii cu un fan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 01:35

Conor McGregor, 30 de ani, celebrul luptător irlandez din UFC, a fost arestat luni seara în Miami după ce ar fi fost implicat într-un scandal cu un fan.

Conform unor informații preliminare publicate de Miami Herald, McGregor ar fi fost în centrul unui jaf pe care chiar el l-a inițiat. Luptătorul irlandez a petrecut într-un club din Miami, iar la ieșire a fost rugat de un fan să facă o poză împreună.

McGregor a reacționat agresiv și i-ar fi luat telefonul din mână persoanei respective. McGregor a zdrobit telefonul care valora aproximativ 1000$, apoi a plecat de la locul faptei, însă a fost reținut ulterior de poliție.

Arestat de autorități, McGregor a fost acuzat de tâlhărie. Scandalul vine în cel mai rău moment posibil, McGregor urmând să revină pe 6 aprilie 2019 în competițiile oficiale.

Irlandezul ispășește o suspendare de 6 luni după scandalul de proporții de la meciul cu rusul Khabib Nurmagomedov, când cei doi au fost implicați într-o încăierare generală oprită doar de interveția promptă a forțelor de ordine.

McGregor e recidvist: în 2018, a fost arestat după ce a atacat un autocar în care se aflau mai mulți luptători înaintea unui gale UFC din Brooklyn:

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează