SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor și-a anunțat revenirea în UFC! Când și cu cine va lupta

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 11:56 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 12:20

Irlandezul Conor McGregor (35 de ani) revine în octogon. Fostul campion din UFC va lupta pe 29 iunie cu Michael Chandler (37 de ani).

După aproape doi ani de pauză, McGregor va lupta din nou. Ultima sa luptă a fost în 10 iulie 2021, când a pierdut cu Dustin Poirier. În acea dispută, irlandezul s-a accidentat grav și nu a mai putut lupta.

Calendarul sportiv al anului 2024 » Cele mai tari evenimente: EURO 2024 și Jocurile Olimpice
CALENDAR
Calendarul sportiv al anului 2024 » Cele mai tari evenimente: EURO 2024 și Jocurile Olimpice

Conor McGregor revine. Va lupta cu Michael Chandler

După ce pe 30 decembrie le transmitea fanilor că e gata să-și anunțe revenirea, în noaptea de Revelion, McGregor a făcut marele anunț: va lupta pe 29 iunie, în Las Vegas.

„Doamnelor și domnilor, un an nou fericit! Aș vrea să anunță că The Notorious Conor McGregor revine. Cea mai tare revenire din toate timpurile va avea loc în Las Vegas, pe 29 iunie. Iar adversarul va fi Michael Chandler.  Iar categoria, domnule Chandler, va fi 85 de kilograme (n.r. - râde)”, a fost anunțul lui McGregor.

În această vară, McGregor și Chandler au fost rivali în reality-show-ul „The Ultimate Fighter”, unde au antrenat două echipe diferite de luptători. Sportivii pregătiți de cei doi se vor lupta între ei., 

Conor McGregor are 28 de lupte în UFC (22 de victorii și 6 înfrângeri). E luptătorul cu cele mai mari încasări, peste 600 de milioane de dolari și a fost campion la categoria ușoară. 

Dacă Conor nu a mai luptat de doi ani, Chandler a avut două lupte în 2022. L-a învins pe Tony Ferguson, în mai 2022, și a pierdut cu Dustin Poirier, în noiembrie 2022. În total, are 23 de victorii în 31 de lupte.

A fost foarte greu. În primul rând, vreau să mulțumesc medicilor pentru că pot să calc din nou și pot lovi cu putere. Cu siguranță, accidentarea a fost cel mai greu moment din carieră. Dar acum sunt gata. Aștept să mi se dea o șansă. Cu siguranță voi reveni.

M-am gândit mult și a trebuit să fiu puternic. M-am gândit că oamenii își revin. Am avut, mulțumită lui Dumnezeu, medici foarte buni. Totul e bine acum, am un echilibru perfect și pot lovi puternic. Am o tijă de metal în picior și știu că nu se poate rupe. Asta îmi dă încredere. Eu vreau să revin la viața mea. Sunt luptător în UFC și sunt nerăbdător. Nu contează cine e adversarul meu. Dacă UFC vrea să fie Chandler, el va fi. Dacă nu, nu contează. Alegeți o dată și gata. 

- Conor McGregor pentru Sportal.bg.

Citește și: 

Simona Halep, mesaj la final de 2023: „Am puterea să spun asta”
MESAJ
Simona Halep, mesaj la final de 2023: „Am puterea să spun asta”
Debut cu stângul pentru Jaqueline Cristian în 2024 » Românca a pierdut la limită prima partidă din acest an
AUSTRALIA
Debut cu stângul pentru Jaqueline Cristian în 2024 » Românca a pierdut la limită prima partidă din acest an

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează