SPORTURI  »  ALTELE  »  BASEBALL

VIDEO Conor McGregor și cea mai proastă aruncare din istoria baseball-ului » Irlandezul s-a făcut de râs la un meci din MLB

Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) a fost invitat să dea startul în partida dintre Chicago Cubs vs Minnesota Twins, din MLB, Liga de Baseball din Statele Unite ale Americii.
Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) a fost invitat să dea startul în partida dintre Chicago Cubs vs Minnesota Twins, din MLB, Liga de Baseball din Statele Unite ale Americii.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 15:58 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 15:58

Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) a fost invitat să dea startul în partida dintre Chicago Cubs și Minnesota Twins, din MLB, Liga de Baseball din Statele Unite ale Americii. 

Conor McGregor nu va schimba curând sportul. Irlandezul s-a făcut de râs în momentul aruncării care ar fi trebuit să dea startul în meciul de baseball dintre Chicago Cubs și Minnesota Twins. A ratat cu metri buni ținta, iar clipul a devenit rapid viral. McGregor a gestionat cu mult umor momentul.

Conor McGregor, perioadă plină în Statele Unite ale Americii

Conor McGregor nu are nicio luptă programată curând, așa că și-a făcut timp pentru mai multe evenimente mondene. În urmă cu două săptămâni a asistat la MTV Video Music Awards, unde a fost aproape de bătaie cu raperul Machine Gun Kelly. 

Cu câteva momente înainte de startul ceremoniei de la Barclays Center, din Brooklyn, Conor McGregor a fost surprins în momentul în care se apropia violent de un grup de oameni din care făceau parte Machine Gun Kelly și iubita lui, actrița Megan Fox.

A urmat un haos general. Cântărețul a fost scos din mulțime, iar mai multe persoane îi strigă: „Fugi! Fugi!”. Forțele de ordine au intervenit rapid și l-au extras pe Machine Gun Kelly din mulțime. McGregor s-a mulțumit doar cu un pahar golit în direcția oponentului de conjunctură.

+3 FOTO

Citește și alte știri din sportul american:

Un fost baschetbalist din NBA, mesaj tulburător de la ATI: „Să vă rugați pentru mine! Covid-19 mă doboară”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează