SPORTURI  »  ALTELE  »  DRAMĂ

Drama prin care a trecut o fostă campioană a României: „Am fost bătută, abuzată, infectată cu HIV și mușcată de șobolani”

Liliana Petrișor, în 2016 // FOTO: Libertatea
Liliana Petrișor, în 2016 // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 11:51 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 12:16

 Liliana Petrișor, campioana la biliard a României până în 2012, a trecut prin momente cumplite.

A câștigat 42 de medalii naționale și internaționale, iar în 2012 a devenit campioană balcanică la biliard. După aceea, pentru Liliana Petrișor au început momentele de groază: a ajuns pe stradă, a fost abandonată de familie, s-a aruncat de pe școala de biliard pe care o deținea și care urma să fie demolată, dorind să se sinucidă, și a ajuns să trăiască pe străzi.

Drama prin care a trecut campioana Liliana Petrișor: „Am fost bătută, abuzată, infectată cu HIV și mușcată de șobolani”

„Când căram marfă la un club am văzut biliardul și am rămas acolo. Cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. A fost o perioadă a vieții mele de extaz. Am 40 și ceva de medalii, în 2012 am fost Campioană Balcanică și după s-a întrerupt firul.

M-am urcat pe casă, când am auzit că se închide clubul de biliard, și m-am aruncat. Eram cu gândul la suicid, nu înțelegeam de ce nu am murit. Deciziile în viață vin odată cu consecințele. Am două regrete în viață: că mi-am abandonat școala pentru muncă și ziua când s-a închis clubul. La spital am conștientizat ce am făcut. Am zis că m-am nenorocit pe viață. O decizie proastă. Din suflet o regret.

Drama prin care a trecut o fostă campioană a României: „Am fost bătută, abuzată, infectată cu HIV și mușcată de șobolani”
Așa arată acum Liliana Petrișor

După aia m-am chinuit foarte mult, am rămas cu un handicap la picior. După două luni a murit tata. De la moartea lui tata, eu nu mai vorbesc cu fratele mai mare. A zis că eu pentru el sunt moartă, mă învinuiește pe mine de decesul tatălui, că el băuse ceva când era cu mine acasă.

La casa părinților nu puteam să mă întorc, era părăsită, M-am îmbolnăvit și m-am dus la Gara de Nord, care doi ani mi-a fost casă. Mi s-au întâmplat toate nenorocirile. Am fost bătută, abuzată, râdea lumea de mine, am stat trei luni nespălată, m-am infectat cu HIV și m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci, a funcționat ca să nu se mai ia lumea de mine”, a spus Liliana, la „Acces Direct”, citată de as.ro.

Acum, este din nou pe drumul cel bun, după ce a primit ajutor din partea unui coleg.

Salvarea a fost un înger frumos, un coleg. Mi-a făcut un reportaj și o organizație m-a pus pe picioare. M-am reapucat de biliard și vreau să particip din nou la competiții, dar e greu”, a mai spus Liliana.

Citește și: 

Vicecampioana olimpică a României face dezvăluiri cutremurătoare despre abuzurile de la lot: „Mă trezeam cu palme pentru că aveam 5 grame în plus! Te dădeau cu capul de bârnă, erau diabolici”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează