SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTBAL AUSTRALIAN

GALERIE FOTO Trolii au atacat-o după o fotografie controversată postată pe net! Reacție dură a sportivei

FOTO: Instagram +12   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 18:41

Tayla Harris (21 de ani), una dintre cele mai bune jucătoare de fotbal australian, a fost abuzată pe rețelele de socializare după o poză pe care „trolii” au considerat-o inadecvată.

Pagina de facebook a Ligii Profesioniste de Fotbal Australian a încărcat o fotografie în care Tayla Harris lovește minge și deschide scorul în duelu dintre formația sa Carlton și Western Bullgogs.

După mai puțin de o oră, Liga a șters fotografia din cauza comentariilor considerate deplasate la adresa poziției în care a fost surprinsă sportiva.

1

Tayla a reacționat dur

„Sunt niște mizerabili, niște lași! Trebuie să ne ridicăm și să îi înfruntăm. Acești troli de pe rețelele de socializare nu au nimic mai bun de făcut. Aleg de obicei femei ca ținte, apoi le abuzează verbal”, a declarat Tayla imediat după reacțiile de pe Twitter.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
fortzzza
fortzzza  •  21 Martie 2019, 23:44

Oricat am fi de rezervati, putem spune ca nu se publica astfel de fotografii. Sigur, nu scuza cu nimic reactiile suburbane. Dar nu. Federatia sau Liga nu trebuiau sa publice fofografia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează