SPORTURI  »  ALTELE  »  CONFERINȚĂ

Ilie Năstase, atac incendiar, în Senat, la Mugur Isărescu și ministrul Sportului: „Ați mai pomenit așa ceva? Ha ha!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 12:00

Ilie Năstase (73 de ani) a participat la rândul său la conferința-manifest susținută, azi, la Palatul Parlamentului, de Simona Halep, Nadia Comăneci și alte nume mari din sportul românesc, în care s-au făcut presiuni pentru suplimentarea bugetului destinat sportului românesc în perspectiva JO de la Tokyo. 

Năstase și-a adus aminte de conflictul cu Mugur Isărescu (70 de ani), guvernatorul BNR, la adresa căruia a declanșat un nou atac. Nici Ionuț Stroe, actualul Minstru al Tineretului și Sportului, n-a scăpat de tirada lui „Nasty”. 

„Uitați! A venit și Ministrul Sportului! Ha ha! Știți cine e Ministrul Sportului în Franța? Este o româncă! (n.a - fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu). La noi e cineva pus politic. Ar trebui ca și la noi să fie un fost sportiv. 

Ați mai auzit un guvernator să-și pună numele pe o sticlă de vin? (n.r. Isărescu deține o podgorie în Drăgășani). Ei pun semnătura pe o bancnotă, în cel mai rău caz. Tovarășul Ceaușescu a stat 25 de ani, tovarășul Isărescu are deja 30. Cred că o să-l îngroape acolo”, a spus Năstase, în cadrul conferinței de azi. 

CONTEXT: Disensiunile dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu își au origini mai vechi, declanșate în momentul în care principala arenă de tenis din complexul BNR a fost închisă. În acest moment, terenul central de la Arenele BNR nu are aviz ISU. 

+16 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep, Nadia Comăneci, Gabi Szabo și Camelia Potec, conferință-manifest la Senat: „Ajutor! Vorbim în van și nimeni nu ne ascultă!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
10209620077843239
Gheorghe Petru-Iulian  •  13 Februarie 2020, 09:00

Cei care ii tineti isonul lui Isarescu, cred ca nu stiti pe ce lume traiti. Acest individ care castiga 63 000 net pe luna, plus cumul pensie , beneficii, prime incasate (chiar si cand era criza, iar salariile bugetarilor erau taiete, oamenii isi dadeau prime la BNR si mariri de salarii). Va convine ca bancile la noi dau credite imobiliare cu dobanda de 6% + Robor pe an? In timp ce in alte tari, dobanzile sunt de 2% pe an. Daca o sa va uitati atent pe ofertele de creditare si depozite la noi, cam toate bancile au aceleasi produse financiare, din pricina cui credeti ca se intampla asta? In ce domeniu de activitate, firmele au aceleasi promotii, iar cel care trebuie sa le supravegheze activitatea, ii tine in brate. Voua vi se pare normal, nu? Nastase are bubele lui, dar aici are perfecta dreptate. Cand cineva sta de 30 ani intr-o functie de conducere, refuza sa se pensioneze, ajunge sa considere ca Institutia pe care o conduce, ii apartine, e tarlaua lui. Nastase si Tiriac au insistat pentru Arene fiindca acolo era organizat turneul lor de tenis, cu o traditie imensa, cunoscut in toata lumea si care nu se mai desfasoara din cauza acestui nenorocit, ca n-are el chef sa se tina si ca vrea sa se joace cu amicii lui de gratar. Sfatul meu e ca inainte sa comentati, interesati-va si voi un pic despre cum stau lucrurile si e posibil sa aveti niste surprize.

mehighms
mehighms  •  13 Februarie 2020, 17:12
Postat de p.rares pe 12 Februarie 2020, 17:20

Nu ai ce sa-i pretinzi lui Nastase la cata scoala are.Pacat ca i se permit aceste iesiri in public.Daca a fost un mare sportiv nu inseamna ca are voie sa faca ce vrea si sa fie deasupra legii,asta a-propos de condamnarea si suspendarea carnetului pentru bautura si tot circul ulterior. El si Tiriac urmaresc Arenele BNR pentru propria lor afacere.Este la moda in Romania sa faci afaceri pe banii statului.

du-te ma si bateti coasa...

662835230489631
Adi Munteanu  •  12 Februarie 2020, 15:32
Postat de robotzel pe 12 Februarie 2020, 13:59

dar de ce sa nu aiba baza sportiva. adica mapn-ul are voie sa aiba stranduri iar bnr sa nu aiba baza sportiva. care este problema ta? nastase a vrut-o sa isi faca academie acolo. sa isi faca pe banii lui ca nu o facea sa vina oricine sa joace gratis la academie. hai sa lasam populismele. dar CSA de ce are voie sa aiba baza sportiva? nu tot a ministerului este? sau MAI de ce are baza sportiva pentru echipele de la dinamo? judecam cu dubla masura? atunci este bine sa aiba si BNR!

Nu zice nimeni sa nu aiba baza sportiva Bnr.ul. dar sa o renoveze sa obtina avize pentru a se desfasura evenimente sportive. Nu sa o tina isarescu sa joace el tenis cu camarila lui de la Bnr.sa faca gratare si sprituri acolo. Sa renoveze baza si cine plateste sa o foloseasca . ca nu e baza sportiva mostenire de la masa si tacso!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează