SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // VIDEO Un psiholog explică motivul pentru care Mircea Badea a luptat cu Tedi : „Poate de aceea alege să fie carne tocată”

Mircea Badea făcut KO
Mircea Badea făcut KO

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 11:14

Prezentatorul TV Mircea Badea, 44 de ani, a fost făcut KO în 5 secunde într-un meci demonstrativ, disputat sâmbătă, cu Teodor „Tedi” Emi. (Detalii AICI)

Mircea Dragu, psiholog şi instructor de arte marţiale potrivit Adevărul, a comentat decizia lui Mircea Badea de se lupta din nou cu Teodor Emi, multiplu campion de kickoxing.

„Faptul că Mircea Badea alege să intre de două ori în ring cu un un sportiv profesionist în sporturi de contact ne lasă doar două interpretări: fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare și alege în mod asumat să fie făcut «carne tocată» doar pentru a nu refuza o provocare, fie este nefericitul purtător al acelui tip special de ego care le permite amatorilor, mai mult sau mai putin «etilizați», să se bată la bâlci cu luptatorii care fac asta în fiecare seară și care au un istoric lung de competiție ”, a scris Mircea Dragu pe contul său de Facebook.

Vezi și:

VIDEO Mircea Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Marian Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
balauru48
balauru48  •  03 Februarie 2019, 13:17
Postat de herman25 pe 03 Februarie 2019, 12:54

badea, ciutacu, ciuvica:)))))))))))))cei tri muschetari:))))))))))))

Cei mai mari 3 prosti din România :)) Totuși, undeva pe locul 3 l-aș pune și pe Iosif Gigistul...

crimson.veritas
crimson.veritas  •  03 Februarie 2019, 14:43

Inteleg ca ... orizontul vostru de preocupare este ... 'ca si-a luat-o Badea' ... credeti ca astfel de acte de violenta fizica ... disproportionata si ... total inadecvata ... sunt de natura ... sa compromita ... cumva ... activitatea, credibilitatea ... profesionala ... a respectivului, Realizator de Emisiuni de Staira Politica ... insa aici ... sunteti in offside ... la fel ca si psihhologul lu' Peste Marinat ... Singurul care si-a compromis ... etica profesionala si principile meseriei ... este Tedi Motorica ... care nu are nici o treaba ... nici macar sa accepte ... daramite da Provoace / Initieze ... un astfel de eveniment ... cu un individ din afara fenomenului ... in alte cuvinte s-a compromis ca Sportiv ... si a retrogradat la nivelul de ... Batatus ... si doar o Minune ... specifica ... Tenebrelor Romanesti ... mai face ca acest individ sa mai fie legitimat ca sportiv la Federatia de Muo Tai. Inteleg ca nu va intereseaza acest aspect ... pentru ... voi nu aveti treaba cu Sportul (la fel ca acest ziar) ... come on ... it's me here ... I KNOW Y#U! ..:)) Ca 'si-a luat-o' ... MB foarte bine ... este Vina Lui ... dar asta nu este Nucleul Moral al subiectului ... nici pe departe! Faptul ca ati alunecat la periferia civilizatiei ... si credeti ca Democratia se decide in Strada ... Dreptatea ... in Ring ... sunteti niste salbatici ... voi #rezistii ... cineva trebuie sa v-o spuna ... cu subiect si predicat ... cineva nepopulist ca presa sau politicieni ...:))

herman25
herman25  •  03 Februarie 2019, 12:54

badea, ciutacu, ciuvica:)))))))))))))cei tri muschetari:))))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează