SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

Legendarul Tom Brady s-a răzgândit! Revine pe teren, după ce-și anunțase retragerea: „Locul meu nu e în tribune”

Tom Brady / Sursă foto: Imago Images +29   FOTO
Tom Brady / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 10:05 / Actualizat luni, 14 martie 2022 10:27

Tom Brady (44 de ani), legendarul quarterback din fotbalul american, a dezvăluit că revine pe teren, la nici două luni după ce-și anunțase retragerea din activitate.

Brady le-a oferit fanilor o veste neașteptată: revine în NFL, urmând să evolueze din nou în tricoul celor de la Tampa Bay Buccaneers, echipa pentru care a jucat în ultimele două sezoane. În prealabil, el a făcut istorie alături de Patriots.

În ultimele două luni, mi-am dat seama că locul meu este tot pe teren şi nu în tribune. Acea vreme va veni. Dar nu este acum.

Îmi iubesc colegii de echipă şi îmi iubesc familia care mă susţine. Fără ei, nimic din toate acestea nu este posibil. Mă întorc pentru al 23-lea sezon în Tampa. Avem o treabă de terminat”, a scris pe Twitter Tom Brady, care e cel mai tânăr, dar și cel mai bătrân quarterback care a reușit să câștige un SuperBowl.

Tom Brady își anunțase retragerea la începutul anului

După meciul pierdut în ianuarie în fața celor de la LA Rams, Brady a reflectat asupra carierei sale și a hotărât să pună stop, postând pe Twitter un mesaj emoționant în care a transmis mulțumiri către familie, dar și către foștii săi coechipieri și antrenori.

Acesta a declarat că se va ocupa mai mult de afacerile în care este implicat, fiind co-fondator a 3 firme, în domeniul nutriției și al fitness-ului, al producerii de echipament sportiv, dar și al cryptomonedelor. De asemenea, Brady a spus că se va dedica mai mult familiei sale. Este căsătorit cu celebrul model Gisele Bundchen, alături de care are 2 copii.

FOTO Imagini spectaculoase din cariera lui Tom Brady

+25 FOTO

Citește și alte știri din sport: 

Emma Răducanu, încă o înfrângere dureroasă » A fost eliminată de la Indian Wells, după un „thriller” de aproape 3 ore

Șocant: jucătorii s-au aliniat în forma literei „Z”, simbolul de pe tancurile lui Putin » Reacții dure: „Suspendați-i pe viață!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
scorpions721
scorpions721  •  14 Martie 2022, 11:27

NFL la televiziunile din tara pe când ? Avem posturi de sport care transmit același meci de fotbal pe trei canale TV. Oricând m-asi uita la un meci din NFL in detrimentul mocirlei din Liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează