SPORTURI  »  ALTELE  »  K1

Victorie emoționantă pentru "Gladiatorul" Ristea » Succes la doar câteva zile după ce bunica lui a murit

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 23:05

Luptătorul român Cristian “Gladiatorul” Ristea a obținut o victorie mare în această seară, prin KO în prima repriză, în Rusia, reușind astfel să se califice în semifinalele puternicului turneu Tatneft.

Ristea l-a trimis de trei ori la podea în primele minute pe Adel Zaripov, neînvins pe reguli K-1 în ultimii doi ani, și a fost declarat astfel învingător. Prin acest succes, Ristea are asigurat un loc în careul de ași din această toamnă.

În spatele acestui succes se ascunde însă o dramă. La antrenamentul de luni seară, Ristea a aflat că bunica sa, cea care l-a crescut în primii ani, a decedat în urma unui infarct.

“A plecat în timpul antrenamentului direct acasă la Găești, iar acolo și-a vegheat bunica non stop. S-a pus problema să nu mai dispute meciul, mai ales că ar fi lipsit de la înmormântare, dar a decis să îl accepte. Bunica sa era una dintre persoanele care l-au susținut în carieră și a mers în Rusia hotărât să obțină o victorie mare în memoria ei”, au declarat apropiații lui Ristea.

“Te iubesc, bunico! Victoria asta este pentru tine. Îți mulțumesc pentru tot” a declarat luptătorul în vârstă de 26 de ani imediat după meci.

Ristea a ajuns astfel la a 29-a victorie din carieră, dintre care 10 au fost obținute prin KO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
915755181955149
Vasy Vlad  •  25 August 2018, 01:54

Bravooo esti tare !!!,ca sa mai zic ?,Dumnezeu sa o ierte pe Bunica ta :-(...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează