SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit! AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 18:32

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit duminică seara, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani și alte 7 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California.  

Presa internațională a intrat în posesia conversației dintre pilotul elicopterului prăbușit și turnul de control, cu scurt timp înainte de prăbușirea aparatului de zbor. 

Pe înregistrare se distinge cum pilotul a fost avertizat de mai multe ori că zboară la altitudine mult prea joasă: „Zburați prea jos la momentul acesta!”, a fost mesajul primit de pilot. Ulterior, elicopterul nu a mai putut fi reperat pe radar. 

VIDEO // Kobe Bryant a murit într-un crunt accident de elicopter » Imagini de la fața locului

+12 FOTO

Vezi și: 

Ultimul mesaj trimis de Kobe Bryant înainte să moară! Vorbea cu fiul unei legende și n-a mai apucat să vadă răspunsul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 19:01

Bine,destul....Acum o sa aflam ce a mancat la micul dejun si ce program avea in ziua respectiva....programul de antrenament al fiicei lui si alte banalitati pentru o vedeta de talia lui....Destul,dar IN presa se azi scormoneste intr-un mod oribil orice poate deveni o stire,atunci cand e vorba de moartea unei celebritati!Cea mai abjecta meserie din lume este cea de ziarist,mai ales de investigatie sau monden....CASTIGA SI EI UN BAN DIN NENOROCIRILE ALTORA....FRUMOS,ELEGANT,CAT DI CAT....

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 Ianuarie 2020, 21:20

Pentru mine si vintul vorbeste engleza Americana. Dobitocul a fost avertizat ca zboara prea jos !

daniaania
daniaania  •  28 Ianuarie 2020, 13:13
Postat de spartcapus pe 28 Ianuarie 2020, 00:14

Mai lasati-ne cu mortii astia inbuibati. Daca mergea ca toti oamenii cu masina nu păţea nimic... dar el, smecher de smecher! Si la wc mergea cu aeronavele!

Esti nesimtit, daca a facut bani prin munca lui ti-e ciuda ??? A murit nevinovat cu fiica si restul din elicopter, o tragedie !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează