SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Scandal la meciul Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves » Trei eliminați după nici două minute

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 08:26 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 17:35

După nici două minute jucate din meciul Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves, jucătorii celor două echipe au fost implicați într-un scandal general. Trei dintre ei au fost eliminați.

După ce s-au întâlnit pe 13 noiembrie în sezonul regulat din NBA, cele două echipe s-au duelat în această dimineață în noua competiție, NBA In-Season Tournament (n.r- o competiție asemănătoare Cupei, în care echipele sunt împărțite în grupe de câte 5). Și după nici două minute a ieșit un scandal general.

Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere. Întrebarea acum este cât de rapid își va reveni?”
ATP
Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere. Întrebarea acum este cât de rapid își va reveni?”

VIDEO Scandal general la meciul Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

La 0-0, pe un atac al celor de la Golden State, Klay Thompson (Warriors) și Jaden McDaniels (Timberwolves) au început să se împingă și tragă reciproc. După câteva îmbrânceli între cei doi, s-a iscat un scandal general. 

Componenții celor două echipe s-au implicat în scandal, iar cel mai agresiv a fost Draymond Green (Warriors). Acesta a venit prin spatele lui Rudy Gobert și l-a strâns de gât, fiind calmat cu greu de colegi și oficiali.

După ce spiritele s-au calmat, Green, Thompson și McDaniels au fost eliminați.  Meciul a continuat, iar Timberwolves a câștigat, 104-101. 

Scântei au existat și înainte de primul meci al anului, când Anthony Edwards (Timberwolves) și Draymond Green au avut un schimb de replici, de la distanță.

„Abia aștept să joc contra lor. Draymond doar vorbește”, a spus Edwards, în timp ce Green i-a replicat imediat: „Mai întâi să ajungă cineva și apoi să vorbească”.

Citește și: 

Jannik Sinner și Novak Djokovic, duel electrizant la Turneul Campionilor » Italianul a câștigat după un meci de peste 3 ore
TURNEUL CAMPIONILOR
Jannik Sinner și Novak Djokovic, duel electrizant la Turneul Campionilor » Italianul a câștigat după un meci de peste 3 ore

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
pladimirvutin
pladimirvutin  •  15 Noiembrie 2023, 17:21

Jucatorul agresat de Draymond Green, cel strans de gat pe la spate, a fost Rudy Gobert. Din punctul meu de vedere, Draymond e un mardeias penibil. Tinem minte cum in urma cu un an si-a batut chiar un coechipier. Ca jucator, este bun, nimic de zis, dar nu are dreptul sa spuna despre Edwards ca trebuie "sa ajunga cineva", pentru ca el insusi nu ar fi fost "cineva" daca nu l-ar fi avut pe Steph alaturi. Sau chiar si pe Klay Thompson. Ar fi ramas in memoria baschetului ca un smardoi, si atat.

parachioara5
parachioara5  •  15 Noiembrie 2023, 10:48

Ce frumos este baschetul american ...pacat ca Digi nu l transmite chiar si inregistrat ,..din cauza lui hagi nu avem noi baschet american ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează